Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig hipt burgersted med spennende egenprodusert øl”
Anmeldelse av Molo Brew AS

Molo Brew AS
Vurdert som nr. 11 av 97 Restauranter i Ålesund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. juli 2020

Spiste middag her første kvelden i Ålesund. Vi hadde bestilt bord, noe som nok var lurt siden det var veldig fullt der fram til langt utpå kvelden.

Her fikk vi god hamburger - for min del med blåmuggost og med vanlig pommes frittes til. Vi prøvde også flere ulike typer øl. Et lite minus for at de var tomme for flere typer, uten at de ble opplyst om på menyen / av servitøren da vi fikk menyen. De øl-typene vi smakte på, var vi fornøyde med.

Det beste med stedet syns jeg kanskje var den avslappede og hyggelige atmosfæren, som nok passer best for yngre og middelaldrende gjester.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, andrebli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (122)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 122 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Smakstesting av «ølplanke» solgte dem ikke når vi var der. Går kun an å kjøpe 1 cider, denne smakte utrolig besk og var ikke god.
Ellers greit utvalg av øl sorter.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Thafredrik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Burgeren er veldig god og mye god øl selv om de var tomme for mye av det. Måtte vente en time på å få bestille. Tafatt betjening.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, stians987
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Det var mye folk første gang vi prøvde å komme inn, andre gang var det og folksomt og men servitøren fikk skvisa oss inn, med god Corona-avstand. God hjelp til å finne drikke i et rikholdig drikkekart. Super sørvis hele kvelden og ikke minst mye god øl. Vi kommer helt klart igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, carntsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2020

Var i Ålesund på april i 2019, i hovedsak for og oppleve Highasakite. Men vi var på byvandring og havnet innom MOLO. Dette er en plass med enormt stort utvalg i øl, også har de shuffleboard. Vi fikk tatt noen øl og spilt shuffleboard før vi dro. Og dette kan anbefales.
Rolig og fin atmosfære, fine priser på ølen også

Verdt turen!

Dato for besøk: april 2019
Takk, DanielNaess
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Molo Brew AS, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Molo Brew AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din