“God Burger, men ....”
Anmeldelse av Molo Brew

Molo Brew
Vurdert som nr. 10 av 113 Restauranter i Ålesund
Anmeldt 21. august 2020

Meget god burger og mye god øl, men veldig lang tid for servering! Og ikke noe oppfølging når vi ville ha mer.
Maten kom raskere enn drikke!

Takk, wensaas

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Mikrobryggeri med stort utvalg. Kan velge både 0,2/0,4 og lokale brus sorter. Spesialisert seg på grilla burgere som var veldig gode. Også vegetarisk alternativ. Anbefales. Familie vennlig

Takk, Katten75
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Deilig sted hvor de ønsker du skal trives, -og det gjorde vi! God Burger fra 150,- med tilvalg. Mer enn nok å velge fra barlista. Musikk, stemning, trivsel..

2  Takk, ingermario
Anmeldt 16. juli 2020

Spiste middag her første kvelden i Ålesund. Vi hadde bestilt bord, noe som nok var lurt siden det var veldig fullt der fram til langt utpå kvelden.

Her fikk vi god hamburger - for min del med blåmuggost og med vanlig pommes frittes til. Vi prøvde også flere ulike typer øl. Et lite minus for at de var tomme for flere typer, uten at de ble opplyst om på menyen / av servitøren da vi fikk menyen. De øl-typene vi smakte på, var vi fornøyde med.

Det beste med stedet syns jeg kanskje var den avslappede og hyggelige atmosfæren, som nok passer best for yngre og middelaldrende gjester.

2  Takk, andrebli
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Smakstesting av «ølplanke» solgte dem ikke når vi var der. Går kun an å kjøpe 1 cider, denne smakte utrolig besk og var ikke god.
Ellers greit utvalg av øl sorter.

1  Takk, Thafredrik

Reisende som så på Molo Brew, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Molo Brew? Del dine erfaringer!