Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svært god sushi som anbefales”
Anmeldelse av Fisketorget Delikatesse

Fisketorget Delikatesse
Vurdert som nr. 21 av 97 Restauranter i Ålesund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Svært god sushi som anbefales på det varmeste, synd servicen ble opplevd som sliten og lite på. Sushien anbefales

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Krinyga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (68)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 68 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

god mat, dårlig service.
synd med dårlig service i en fin by.
besøkte med familien, men det var ikke kun her det var dårlig service i ålesund

Dato for besøk: juli 2020
Takk, egcb20
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2019 via mobile enheter

Har spist både alminnelig bacalao og hvit bacalao. Anbefaler hvit bacalao. Den røde bacalao var litt smagsløs og fisken litt tør. Personalet er hyggelig og hjelpsom, og prisnivået er bra i forhold til mengde mat, kvalitet og service.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Jackfoodie1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Stedet er en kombinert fiskeforretning og restaurant. Ligger midt i bybildet ved siden av tunnelen der man kan vandre fra nord til syd i byen. Har opparbeidet seg en stor popularitet og er berømt for sin fiskesuppe. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Leif Inge J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019

Dette er et av de bedre stedene i Ålesund hvis du leter etter god sushi i ålesund. De har også mye annen god sjømat. Anbefales.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Roar2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fisketorget Delikatesse, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Fisketorget Delikatesse? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din