“God mat, fin atmosfære.”

Nonna Lina Pizzeria & Ristorante
Vurdert som nr. 12 av 113 Restauranter i Ålesund
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte bord for familie på 4. Ble møtt av hyggelig personale som tok hygiene/ coronatiltak svært nøye. Maten kom på bordet i innen rimelig tid. Fantastisk pizza og kjøttretter: Fornøyde voksne og ungdommer. Desserten sto til forventningene. Anbefales.

1  Takk, 698steinj

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Godt øl og god italiensk mat. Kan absolutt anbefales for en italiensk mat aften.
Hyggelig personale.

Takk, 281kjetilb
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi bestilte bord dagen i forveien, noe som viste seg å være nødvendig stort sett overalt i Ålesund, og spesielt på denne populære restauranten.
Selv om det var helt fullt, var det greit med plass med tanke på korona-restriksjonene, og vi opplevde at eierne tok koronasituasjonen på alvor - meget positivt!
Nonna Lina er en hyggelig, liten restaurant, smakfullt innredet og med en bra meny. Til forrett valgte vi å dele en antipasti og vi fikk et bra utvalg italienske oster og spekemat. Meget velsmakende og nok for to. Jeg valgte pizza og mannen min calzone. Begge rettene var meget gode og det var rikelige porsjoner.
Betjeningen var oppmerksomme og vi fikk en utmerket service! Vi anbefaler restauranten på det varmeste

3  Takk, Matta1959
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Forhåndsreserverte bord, som ikke var klart ved ankomst. Ble bedt om å vente utendørs, og fikk plass etter snaue 20 minutter. Innehaver sto med antibacflaska og spruter hver enkelte gjests hender; dårlig disponering av personellressurser, som tydeligvis var altfor knappe fra før. ( Vi klarer utmerket godt å sprite egne hender) Vi fikk drikke nokså raskt, men maten kom først 1 time og 15 minutter etter ankomst. Vi bestilte kun pizza, og dette burde ikke ta så lang tid. Det var kun to kokker på kjøkkenet, som skulle lage mat til 35-40(?) bord pluss Take away. Vi tillot oss å bemerke at dette tok (for) lang tid, og da svarte innehaver blant annet at om vi ønsket fast food, så kunne vi få det andre steder. Men vi bestilte altså bare hver vår pizza.... Pizzaen var utrolig god, og hadde den ikke vært det, hadde ratingen vært langt dårligere. Forhåpentligvis vil totalopplevelsen være bedre ved en litt mindre travel anledning. Maten sto til 5, men servicen til 2.

1  Takk, Gourmetbabe
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Nonna Lina var et koselig bekjentskap. Ekte italiensk og lysten på pizza ble forsterket. Trivelig lokale, koselig betjening og deilig mat. Calzone smakte akkurat slik den skal!
Joda - dette kan lett anbefales.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Roy50srg

Reisende som så på Nonna Lina Pizzeria & Ristorante, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Nonna Lina Pizzeria & Ristorante? Del dine erfaringer!