Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig italiener.”

Nonna Lina Pizzeria & Ristorante
Vurdert som nr. 10 av 96 Restauranter i Ålesund
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 30 - USD 310
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Jeg var tidligere denne uken innom Nonna Lina. Jeg kom alene, og heldigvis ordnet verten et bord for meg. Det satte jeg veldig pris på, og tenker at noen nok heller tar inn et følge på flere personer når det er stor etterspørsel. Jeg fikk et bord for fire alene.

Stedet har ingen uteservering, og har ikke den beste beliggenheten, men atmosfæren inne er koselig. Holdt i en enkel litt ujålete stil. Tydeligvis tar de smittevern på alvor, for alle som kommer inn får en skvett antibac før de blir vist veien til bordet sitt. Kjøkkenet er av typen åpen løsning, så sitter man nærme kan man se kokkene i drift.

Jeg bestilte meg Pappardelle speciali. Denne var med trøffel, sopp, parmesan og kremet saus. Retten var god, men dessverre ble trøffelen litt for dominerende. Til dessert tok jeg en tiramisu og cappuccino. Desserten ble sterkt anbefalt, og den var veldig god, men ikke den beste jeg har smakt.

De som driver dette stedet ser ut til å være genuint opptatt av at gjestene skal trives, og at maten virkelig faller i smak. Menyen inneholder noen forretter, pasta, pizza, salater, fiskeretter og kjøttretter. Her finnes det noe for alle, også for de som er vegetarianere.

Dato for besøk: august 2020
Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (129)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 129 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2020

Den ene av oss bestilte biff og den andre pasta. Biffen skulle være medium, men var ganske godt stekt. Pastaen var grei, brødet som var til var tørt. Sto ikke helt til forventningene, men helt ok mat.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Turistmartha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020

Meget god mat, fantastisk service og god atmosfære.
Planlegg besøket og bestill bord! Det er nødvendig og verdt det.

Beste lasagne – hilsen Oskar.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 493peringek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Ålesund er ein merkeleg plass å finne seg ein plass å spise på kveldstid. Alt er opptatt, i går enda det opp med gatekjøkkenmat for å få noko i det heile. I dag leita me opp denne flotte restauranten, og det var ikkje bomskot. Kjempehyggelege folk, meget god mat og ein flott atmosfære. Me var ein familie på to vaksne og ein tenåring, og alle er meget fornøyd med maten. Me hadde pizza, sitron kylling og biff med trøffel, veldig bra.
Denne restauranten kan anbefalast, bestill på førehand då det var fleire i døra som blei avviste då det ikkje var plass.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Bjarteer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020

Fantastisk mat, rask og god service. Servitørene var flinke til å følge opp! Restauranten ble full straks etter de åpnet, lurt å bestille bord!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Joeypaatur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nonna Lina Pizzeria & Ristorante, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Nonna Lina Pizzeria & Ristorante? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din