Fikk et veldig godt førsteinntrykk på denne plassen, men dessverre ble dette fort snudd om. Vi hadde reservert bord til klokken 19 og fikk bestilt maten til 19.10. Hovedretten var på plass 20.20, altså én time og ti minutter etter at vi hadde bestilt. Dette var ikke noe vi hadde tenkt å klage på, da vi gledet oss til maten og den så utrolig god ut. Maten smakte også utsøkt, men vi hadde virkelig satt pris på å få nyte den litt mer. Rett etter at maten var servert kommer servitøren og gir beskjed om at det var en annen reservasjon på bordet 20.30. Vi fikk med andre ord 10 minutt på å nyte maten som vi ventet i over en time på å få. Hun ga deretter en kontrabeskjed om at vi ikke trengte å stresse, men skulle få nyte maten. Derfor fortsatte vi å spise, men vi fikk ingen sjans til å nyte maten da servitøren flere ganger kom for å sjekke lappen om neste reservasjon. I tillegg var det så vidt siste matbit hadde forlatt tallerkenen før hun ryddet det vekk. Hun kom også og nevnte flere ganger at det sto noen utenfor som skulle ha bordet. De som satt og fortsatt spiste fikk dermed en lite hyggelig atmosfære rundt maten. Når klokken var blitt 20.40 kom servitøren og kjeftet på oss for at vi fortsatt satt der og at ikke alle hadde spist opp. Dette var noe hun ikke gjorde distkré, noe som førte til at alle rundt begynte å følge med på oss. De som fortsatt spiste måtte derfor spise mens de fikk kjeft. Dette ble en utrolig ubehagelig opplevelse der vi måtte stress-spise mat som kostet oss over 3500kr.