Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gode smaker til riktig pris, på riktig sted.”

Nonna Lina Pizzeria & Ristorante
Vurdert som nr. 10 av 96 Restauranter i Ålesund
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 30 - USD 310
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. august 2020

At italias smaker er viktige når du kommer til en italisensk restaurant sier seg selv, at du blir servert disse smakene på en italiensk restaurant i Norge er ikke like selvsagt.

Vårt møte med Nonna Lina startet ikke i det hele tatt slik som vi hadde håpet på, vår planlagte dag ble noe forstyrret og vårt møte med restauranten var ved å fortelle at vi nok ikke kom til å rekke frem til avtalt tid. Noe som førte til at vi møtte Nonna Linas service allerede før ankomst, ikke noe problem. Men, takk for at dere sa fra … Velkommen, vi venter på dere.

I døren ble vi vel tatt imot og gitt vårt bord til seks personer, meny og drikkemeny kom raskt og drikke ble omgående levert.

Vi var alle lystne på en pizzaopplevelse og gikk for noe ulike valg, ja noen så gar calzone. En vel laget calzone er en opplevelse av de sjeldne.

Vi fikk en opplevelse av de sjeldne, alle var fornøyde med sine valg. Mat og vin var i en riktig harmoni. Italiensk brus, det var en overraskelse! Å starte med bruschetta var heller ikke ille, riktig bra faktisk.

Med våre mange reiser til Italia som referanse savnes visst ingen ting hos Nonna Lina, vi fikk en god italiensk opplevelse.

Vi kommer gjerne tilbake, tenk til en italiensk resturant man kan navigere seg frem til på N: 62.47126 Ø: 6.15605, i sentrum av Ålesund!!

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, smedbrekka
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (128)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 128 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2020

Fikk et veldig godt førsteinntrykk på denne plassen, men dessverre ble dette fort snudd om. Vi hadde reservert bord til klokken 19 og fikk bestilt maten til 19.10. Hovedretten var på plass 20.20, altså én time og ti minutter etter at vi hadde bestilt. Dette var ikke noe vi hadde tenkt å klage på, da vi gledet oss til maten og den så utrolig god ut. Maten smakte også utsøkt, men vi hadde virkelig satt pris på å få nyte den litt mer. Rett etter at maten var servert kommer servitøren og gir beskjed om at det var en annen reservasjon på bordet 20.30. Vi fikk med andre ord 10 minutt på å nyte maten som vi ventet i over en time på å få. Hun ga deretter en kontrabeskjed om at vi ikke trengte å stresse, men skulle få nyte maten. Derfor fortsatte vi å spise, men vi fikk ingen sjans til å nyte maten da servitøren flere ganger kom for å sjekke lappen om neste reservasjon. I tillegg var det så vidt siste matbit hadde forlatt tallerkenen før hun ryddet det vekk. Hun kom også og nevnte flere ganger at det sto noen utenfor som skulle ha bordet. De som satt og fortsatt spiste fikk dermed en lite hyggelig atmosfære rundt maten. Når klokken var blitt 20.40 kom servitøren og kjeftet på oss for at vi fortsatt satt der og at ikke alle hadde spist opp. Dette var noe hun ikke gjorde distkré, noe som førte til at alle rundt begynte å følge med på oss. De som fortsatt spiste måtte derfor spise mens de fikk kjeft. Dette ble en utrolig ubehagelig opplevelse der vi måtte stress-spise mat som kostet oss over 3500kr.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
4  Takk, daniellelT6384IJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Jeg var tidligere denne uken innom Nonna Lina. Jeg kom alene, og heldigvis ordnet verten et bord for meg. Det satte jeg veldig pris på, og tenker at noen nok heller tar inn et følge på flere personer når det er stor etterspørsel. Jeg fikk et bord for fire alene.

Stedet har ingen uteservering, og har ikke den beste beliggenheten, men atmosfæren inne er koselig. Holdt i en enkel litt ujålete stil. Tydeligvis tar de smittevern på alvor, for alle som kommer inn får en skvett antibac før de blir vist veien til bordet sitt. Kjøkkenet er av typen åpen løsning, så sitter man nærme kan man se kokkene i drift.

Jeg bestilte meg Pappardelle speciali. Denne var med trøffel, sopp, parmesan og kremet saus. Retten var god, men dessverre ble trøffelen litt for dominerende. Til dessert tok jeg en tiramisu og cappuccino. Desserten ble sterkt anbefalt, og den var veldig god, men ikke den beste jeg har smakt.

De som driver dette stedet ser ut til å være genuint opptatt av at gjestene skal trives, og at maten virkelig faller i smak. Menyen inneholder noen forretter, pasta, pizza, salater, fiskeretter og kjøttretter. Her finnes det noe for alle, også for de som er vegetarianere.

Dato for besøk: august 2020
Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020

Den ene av oss bestilte biff og den andre pasta. Biffen skulle være medium, men var ganske godt stekt. Pastaen var grei, brødet som var til var tørt. Sto ikke helt til forventningene, men helt ok mat.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Turistmartha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020

Meget god mat, fantastisk service og god atmosfære.
Planlegg besøket og bestill bord! Det er nødvendig og verdt det.

Beste lasagne – hilsen Oskar.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 493peringek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nonna Lina Pizzeria & Ristorante, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Nonna Lina Pizzeria & Ristorante? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din