Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Knallgode burgere og veldig”
Anmeldelse av Real American Steakhouse

Real American Steakhouse
Vurdert som nr. 43 av 96 Restauranter i Ålesund
Prisklasse: USD 17 - USD 35
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Knallgode burgere og veldig hyggelig betjening!
Alle i følget var veldig fornøyde med maten. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Geir H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (94)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3337 av 94 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2020

Først vil jeg trekke frem det positive. Jentene som løp att og frem gjorde sitt beste for å yte god service.
Så til det meget negative. Lang tid gikk det fra vi bestilte, og når først maten kom -'indrefilet med peppersaus, bakt potet og grønnsaker, ble jeg mildt sagt sjokkert. En stor smørklatt var lagt på poteten og den var like hel etter avsluttet måltid. Kort fortalt, maten ble servert mer eller mindre kald, eller kanskje rettere sagt, svakt lunken. Vi fant ingen grunn for å avbestille måltid, og spiste det meste. Når det gjelder selve kjøttet, som skulle være en indrefilet, så kan jeg kanskje tippe at den var en meget seig og lite mørned ytrefilet, eller et annet kjøtt fra en okse.
Vi ga honnør til jentene som serverte, da de lite har med matlagning å gjøre. Da jeg betalte sa jeg fra om dette, samt at hun måtte meddele kokken vår skuffelse av matretten.
Jeg håper at ingen får en slik traumatisk opplevelse når en ønsker seg et godt måltid, som en tross alt betalte noen kroner for.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, jensvidarb2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Jenta som serverte oss, gjorde så godt hun kunne og vi fikk beskjed om at det ville ta litt tid. Men når det tar over en time å få servert en Ok burger og en middelmådig entrecôte, tar det for lang tid! Restauranten var ikke overfylt med mennesker som ventet på mat, og hvor lang tid tar det egentlig å grille entrecôte med French fries og varme frosne grønnsaker? Anbefaler ikke dette stedet!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ingerbk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020

Hadde bestilt bord. Ankom presis. Fikk raskt bestilt og fikk drikke... Der stoppet det positive!! 1,5 time å vente, utrolig vanskelig å få bestilt mer drikke. Betjeningen løp som ville og var forsåvidt smilende, mens manager bare sto og så på. De hadde null kontroll på gjestene sine!! Når maten kom fikk halvparten bestikk, vi måtte selv hente resten og tilbehør. Maten var god, men vi var sur! Når vi endelig fikk betale, hadde de i tillegg lagt på ekstra drikke som vi ikke hadde bestilt. Det oppdagede vi ikke før senere på kvelden, men det gir vi blaffen i - vi skal uansett aldri tilbake på denne restaurant. Dårlig!!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 952rikardl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020

Meget dårlig opplevelse. Forventer noe bedre mtp pris. Vi begge bestilte ytrefilet, ventet i over 1 time. Fikk maten like før vi hadde tenkt å gå. Når vi først fikk maten, fikk vi servert en god biff, med på en seng av vassige erter/gulerøtter trolig fra en frossenpose. Ei heller ingen bevertning når glassene ble tomme mens vi ventet på maten, måtte gå til disken for å be om påfyll (!). Ingen beklagelse når vi dro. Heller ingen oppdateringer under ventingen på mat. Anbefales ikke - og vi kommer garantert ikke tilbake.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Reisendepar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Real American Steakhouse, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Real American Steakhouse? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din