Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste burger i byen”
Anmeldelse av Real American Steakhouse

Real American Steakhouse
Vurdert som nr. 41 av 98 Restauranter i Ålesund
Prisklasse: USD 16 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. juli 2020

En skikkelig stor (200 grams) burger med hvitløk og bacon . Saftig og med godt tilbehør. Spiste hvitløksbåtpoteter til. Maten kom fort og god service. Kan virkelig anbefales hvis du vil ha en skikkelig god burger.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ninakristin_2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (90)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 90 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Saftige og smakfulle burgere. Koselig betjening og veldig god irish coffee. Anbefaler å forhåndsbestille bord!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, julierodegaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte en cæsarsalat og vennen min bestilte en burger, meget god kvalitet med ferske råvarer, anbefaler å bestille bord på forhånd.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Jesper J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

God burger til en grei pris. Husk og bestille bord i god tid, dette gjelder for alle resturantene i Ålesund.

Mye mat for pengene.

Resturantene får 4 for de den er i Ålesund, i Oslo ville den fått 3.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, larsk305
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Var der å spiste i går, og vi hadde bestilt bord til 2, de satt oss på er bord med plass til mange og vi måtte flytte oss. Vi fikk maten etter 10 min som jeg personlig syntes er litt fort i forhold til at lokalet var fult. Servitørene spurte ikke om maten smakte greit, og tok seg ikke tid til å ta regningen ordentlig. Rett og slett helt kaos. Maten var helt Ok, burgeren smakte greit, men friesen var ikke god! Den var helt slafsete. Vi kom presis til bestilt bord og var ute av lokalet 25 min senere.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Julie Delmark P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Real American Steakhouse, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Real American Steakhouse? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din