Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig skuffende Mat”
Anmeldelse av Real American Steakhouse

Real American Steakhouse
Vurdert som nr. 42 av 98 Restauranter i Ålesund
Prisklasse: USD 16 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Maten er langt under par, men den unge jenta var veldig serviceinnstilt og flink til å gjøre ting godt igjen. Ytrefileten var seig og smakløs, grønnsakene det samme. De fløtegratinerte potene var mer som suppe enn noe annet. Peppersausen kunne reddet måltidet for den var god men etter å kommet meg litt ned i skålen fikk jeg takk i en stor mengde pepperkuler som nesten kvalte meg, bunnen var full av de, helt uspiselig. Altså vi snakker enorme mengder!

All honnør til den unge søte servitøren som gjorde alt hun kunne for å gjøre oss fornøyd men maten var rett og slett ikke bra nok!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 529vidarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (88)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 89 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020

En skikkelig stor (200 grams) burger med hvitløk og bacon . Saftig og med godt tilbehør. Spiste hvitløksbåtpoteter til. Maten kom fort og god service. Kan virkelig anbefales hvis du vil ha en skikkelig god burger.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ninakristin_2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Saftige og smakfulle burgere. Koselig betjening og veldig god irish coffee. Anbefaler å forhåndsbestille bord!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, julierodegaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte en cæsarsalat og vennen min bestilte en burger, meget god kvalitet med ferske råvarer, anbefaler å bestille bord på forhånd.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Jesper J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

God burger til en grei pris. Husk og bestille bord i god tid, dette gjelder for alle resturantene i Ålesund.

Mye mat for pengene.

Resturantene får 4 for de den er i Ålesund, i Oslo ville den fått 3.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, larsk305
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Real American Steakhouse, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Real American Steakhouse? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din