Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Servitørene reddet kvelden😎”
Anmeldelse av Bro

Bro
Vurdert som nr. 14 av 97 Restauranter i Ålesund
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 75
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

De hadde nok mye å gjøre den kvelden. Alle servitørene løp rund som ville høns. Men de klarte likevel og ta vare på oss. Vi ble plassert ute, litt kaldt da de tre varmelampene i taket ved vårt bord ikke virket. De hadde prøvd å gjøre det hyggelig rundt oss ved å henge opp lys lenker. Men når en av tolv pærer virker er det bedre å ta den ned. Denne kvelden valgte vi å spise pepper krabbe og fiskesuppe, begge rettene var gode. Men suppen kunne inneholdt mer fisk og skalldyr. Krabben smakte godt. Begge rettene hadde brød og aioli ved siden av. Brødet var tørt og hardt, kokken må ha vært bevisstløs når ha sendte det ut. Porsjonene var små, så små at vi valgte å spise Fish and chips i kiosken ved siden av restauranten etter måltidet. Det er servitørene som redder poengene denne kvelden.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kraftkar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (145)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3438 av 145 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Veldig fin uteservering med kjempegod mat og fin atmosfære. Fiskesuppen var helt fabelaktig. Kvalitet for pengene!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Svalland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Krabbe var ikke noe særlig, rekene var gjennomsnittlige. Fish and chips var god. Dårlig service frekk og sinna. Kommer ikke igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ChristopherV345
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom innom for å bestille bord til middag, men her var alt fullt for kvelden! Men de hadde plass i restauranten der og da, og vi bestemte oss for å ta lunsjen der. Vi bestilte «fish and chips ish» og hvilken fish! Helt perfekt - det er den beste jeg har smakt! Hasselbackpoteter var et svært godt alternativ til den ordinære chipsen, meget vellykket! Salsaen og blomkål- og gulrotbitene derimot, falt ikke i min smak og kunne med fordel vært byttet ut med litt erter.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Matta1959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Vi fikk ikke plass i 1. etg men ble tilbudt annen etg med en enklere meny. Vi takket ja til det i den tro at kvaliteten var god her også. Det var den ikke, hverken maten eller kelneren var i som bestilte nnafor. Vi var fire personer som spiste "kremede blåskjell" og Fish& Chips. Jeg ba om majones uten dill til min Fish&Chips, det klarte de ikke å levere. Fikk tilslutt ny pasjon denne gangen uten noe majones i det hele tatt. Det var ikke chips men en form for hasselbacks potet, altfor mye stekt og tørr, fulgte med salsa med for mye eddik i, fisken var bakt inn i deig som smakte mel. Blåskjellene var små og kremet var å overdrive Jeg bestilte limoncello som de leverte med prosecco og så mange isbiter at det smakte vann. Det eneste som var godt var en drink med norsk vodka og tonic! Skjelden opplevd en så dårlig kelner heller, forsto ikke norsk og dårlig i engelsk også! Anbefaler ikke Bro velg heller Zuuma, dit gikk vi å spiste utsøkt mat etter nedturen på Bro!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, AnitaOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bro, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Bro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din