“Servitørene reddet kvelden😎”
Anmeldelse av Bro

Bro
Vurdert som nr. 17 av 114 Restauranter i Ålesund
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

De hadde nok mye å gjøre den kvelden. Alle servitørene løp rund som ville høns. Men de klarte likevel og ta vare på oss. Vi ble plassert ute, litt kaldt da de tre varmelampene i taket ved vårt bord ikke virket. De hadde prøvd å gjøre det hyggelig rundt oss ved å henge opp lys lenker. Men når en av tolv pærer virker er det bedre å ta den ned. Denne kvelden valgte vi å spise pepper krabbe og fiskesuppe, begge rettene var gode. Men suppen kunne inneholdt mer fisk og skalldyr. Krabben smakte godt. Begge rettene hadde brød og aioli ved siden av. Brødet var tørt og hardt, kokken må ha vært bevisstløs når ha sendte det ut. Porsjonene var små, så små at vi valgte å spise Fish and chips i kiosken ved siden av restauranten etter måltidet. Det er servitørene som redder poengene denne kvelden.

Takk, kraftkar

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Veldig fin uteservering med kjempegod mat og fin atmosfære. Fiskesuppen var helt fabelaktig. Kvalitet for pengene!

Takk, Svalland
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Krabbe var ikke noe særlig, rekene var gjennomsnittlige. Fish and chips var god. Dårlig service frekk og sinna. Kommer ikke igjen.

Takk, ChristopherV345
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom innom for å bestille bord til middag, men her var alt fullt for kvelden! Men de hadde plass i restauranten der og da, og vi bestemte oss for å ta lunsjen der. Vi bestilte «fish and chips ish» og hvilken fish! Helt perfekt - det er den beste jeg har smakt! Hasselbackpoteter var et svært godt alternativ til den ordinære chipsen, meget vellykket! Salsaen og blomkål- og gulrotbitene derimot, falt ikke i min smak og kunne med fordel vært byttet ut med litt erter.

2  Takk, Matta1959
Anmeldt 9. juli 2020

Vi fikk ikke plass i 1. etg men ble tilbudt annen etg med en enklere meny. Vi takket ja til det i den tro at kvaliteten var god her også. Det var den ikke, hverken maten eller kelneren var i som bestilte nnafor. Vi var fire personer som spiste "kremede blåskjell" og Fish& Chips. Jeg ba om majones uten dill til min Fish&Chips, det klarte de ikke å levere. Fikk tilslutt ny pasjon denne gangen uten noe majones i det hele tatt. Det var ikke chips men en form for hasselbacks potet, altfor mye stekt og tørr, fulgte med salsa med for mye eddik i, fisken var bakt inn i deig som smakte mel. Blåskjellene var små og kremet var å overdrive Jeg bestilte limoncello som de leverte med prosecco og så mange isbiter at det smakte vann. Det eneste som var godt var en drink med norsk vodka og tonic! Skjelden opplevd en så dårlig kelner heller, forsto ikke norsk og dårlig i engelsk også! Anbefaler ikke Bro velg heller Zuuma, dit gikk vi å spiste utsøkt mat etter nedturen på Bro!

1  Takk, Lill Anita A

Reisende som så på Bro, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Bro? Del dine erfaringer!