Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tok en tur for noe å drikke.”
Anmeldelse av Bro

Bro
Vurdert som nr. 13 av 96 Restauranter i Ålesund
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 77
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Tok en tur for noe å drikke. Mye folk, men servicen var rask og effektiv. Jeg bestilte en tørr hvitvin og fikk da en Chablis til 141kr for 15cl

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (145)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 145 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Fikk bord på Bro i en stappfull ferieby, og er svært glade for det. Spiste 4 retters meny med vinpakke til. Tartar, lysing, svinenakke og is. Dheilige smaker og teksturer i alle rettene, og himmelsk buljong til både fisk og kjøtt. Tartaren var i en klasse for seg, med sennepsemulsjon og estragon. Vi fikk god og akkurat passe mye service underveis i måltidet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, KjerstiN_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte fish'n chips. Den var veldig god, men trekker litt for ekstremt treg levering. Det tok 70 min fra vi bestilte til maten sto på bordet.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Haakonc2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom 30 min tidligere enn vår bordbestilling men det gikk fint allikevel. Vi spiste trerettersmeny med tilhørende vinmeny og storkoste oss! Virkelig god mat og nydelig stemning. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 614sapira
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, men dårlig service. Vi bestilte 4-retter og hadde vel rundt fire forskjellige personer som serverte oss til ulike tider. Ingen fulgte opp drikke, vi måtte selv be om ekstra vann. Vi fikk beskjed om at de ikke hadde den vinen vi skulle ha, og den ene servitøren kom tilbake med en annen hun anbefalte. Det viste deg også at den vinen var dyrere, noe de ikke opplyste om. Veldig god mat, men opplevelsen blir dårligere når servicen ikke er eksisterende.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 212anen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bro, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Bro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din