Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utsøkt mat, Lunch”
Anmeldelse av Bro

Bro
Vurdert som nr. 13 av 96 Restauranter i Ålesund
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 78
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Utsøkt mat, var innom for en lunch en lørdag ettermiddag . Var litt skeptisk, for menyen bestod kun av 5-6 valg, men ble meget positivt overrasket og imponert over maten. Spiste Fisch and Chips som var med hasselbakt potet, nydelig god. Jeg valgte svineribbe Asia style. Fantastisk god, jeg har spist mye i Kina, Vietnam og Thailand , og allerede etter første bit her, var jeg «tilbake i Asia « Annbefales virkelig

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, alfmagne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (145)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 145 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2020

God mat og hyggelig betjening. Fish & Chips ish, fiskesuppe, kan anbefales.
Hyggelig atmosfære på uteservering.

Dato for besøk: august 2020
Takk, wensaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2020

Å spasere gjennom Ålesund er en opplevelse i seg selv, noe å fortelle andre om, at vår opplevelse av Ålesund ble beriket av en lunch på Bro er helt sikkert. Det forteller vi også om.

Noen ganger passer det å komme til en restaurant ved å spasere forbi og spørre, har dere et ledig bord … til seks personer.

Ja det kan være den beste opplevelse det, å ikke ha skapt seg noen forventninger i det hele før man stiger inn.

I en tid med mange restriksjoner og tilpasningen er nok ikke metoden å anbefale som sådan, men vi fikk et bord til seks til en lunch.

Betjening og service var upåklagelig og utsikten fra vårt bord til Brosundet er unik. Mon vårt måltid ville bli like unikt?

At dette var en lunch la noen begrensninger på våre valg på menyen, men drikke fra hvitvinens verden … dette kunne blitt en veldig lang lunch for noen. Som sjåfør måtte man ta til takke med alkoholfritt.

Fish and chips og fiskesuppe falt i smak. Alle har vel sin favoritt av akkurat disse rettene og derfor er opplevelsen av at dette var veldig godt, men annerledes, unik.

Vår opplevelse på Bro ble unik.

Vi er seks personer som er takknemlige for at vi spaserte forbi og fikk et hyggelig; ja vi skal finne et bord svar fra den hyggelige mannen i døren.

Vi kommer gjerne tilbake, for middag en sen aften. Eller for noe å drikke. Her var det megen drikke at nyde.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, smedbrekka
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Var her med min samboer. Vi hadde egentlig tenkt å dra på Apotekgata 5, men de var fullbooket. Jeg følte rett og slett for ordentlig sjømat. Tilfeldigvis hadde jeg flere back up planer, og vi endte på Bro. Oppe var det ledige plasser, men de hadde kun lunsj- og utemeny. Det var egentlig fult her også dersom man skulle ha middag, men kelneren oppe ba oss vente i 5 minutter mens de ordnet bord nede etter at to andre gjester forlot lokalet.

Nede bestemte vi oss for 4 retters menyen, da denne bare kostet 80 kr mer per pers. Og vi delte 1 vinpakke til 550,-. Jeg skal ikke legge skjul på at ting koster litt penger, men det er absolutt verdt prisen! Vi har snart hatt 3 ukers ferie, og dette måltidet var den beste matopplevelsen. Vinen sammen med maten var utsøkt! Særlig rødvinen med kubringen og dessertvinen med ostesaus og blåbærmousse. Dette er blitt en av våre topp 5 matopplevelser noensinne. De er veldig flinke med å eksperimentere med smaker. Særlig bringebær med storfekjøtt var en ny opplevelse, eller sprøstekt kyllingskinn med breiflabb i blåskjell- og kyllingkraft. Kan anbefales på det varmeste! Legger ved bilde av rødvinen og dessertvinen fra vinpakken. Disse skal jeg selv ha i vinskapet hjemme! Utsøkt! PS: de vant Norges beste vinkart i 2019.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Christine N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Tok en tur for noe å drikke. Mye folk, men servicen var rask og effektiv. Jeg bestilte en tørr hvitvin og fikk da en Chablis til 141kr for 15cl

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bro, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Bro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din