Å spasere gjennom Ålesund er en opplevelse i seg selv, noe å fortelle andre om, at vår opplevelse av Ålesund ble beriket av en lunch på Bro er helt sikkert. Det forteller vi også om.
Noen ganger passer det å komme til en restaurant ved å spasere forbi og spørre, har dere et ledig bord … til seks personer.
Ja det kan være den beste opplevelse det, å ikke ha skapt seg noen forventninger i det hele før man stiger inn.
I en tid med mange restriksjoner og tilpasningen er nok ikke metoden å anbefale som sådan, men vi fikk et bord til seks til en lunch.
Betjening og service var upåklagelig og utsikten fra vårt bord til Brosundet er unik. Mon vårt måltid ville bli like unikt?
At dette var en lunch la noen begrensninger på våre valg på menyen, men drikke fra hvitvinens verden … dette kunne blitt en veldig lang lunch for noen. Som sjåfør måtte man ta til takke med alkoholfritt.
Fish and chips og fiskesuppe falt i smak. Alle har vel sin favoritt av akkurat disse rettene og derfor er opplevelsen av at dette var veldig godt, men annerledes, unik.
Vår opplevelse på Bro ble unik.
Vi er seks personer som er takknemlige for at vi spaserte forbi og fikk et hyggelig; ja vi skal finne et bord svar fra den hyggelige mannen i døren.
Vi kommer gjerne tilbake, for middag en sen aften. Eller for noe å drikke. Her var det megen drikke at nyde.