“Anbefales!”
Anmeldelse av wok & Grill

wok & Grill
Vurdert som nr. 24 av 112 Restauranter i Ålesund
Anmeldt 7. april 2024

Veldig god mat og hyggelig betjening, spiste en velidg god rett av and. Store og gode porsjoner. Lokalet var fredelig og fint. Anbefales!

Dato for besøk: april 2024
Takk, lkjlklkjlkjkljlkjlkj

Anmeldt 5. august 2023 via mobile enheter

En stille fredag kveld og en hyggelig servitør som tok oss godt i mot. Rikelig og interessant meny. Vi valgte Vegetar vårrull og biff vårrull som smakte nydelig. Til hovedrett hadde vi hver vår rett som smakte himmelsk. Helt fantastisk! Nydelig tilbredt mat med flotte smaker.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Kamalt2013
Anmeldt 2. august 2023

Hentet takeaway her.
Tok et par kombinasjonsretter.
Utmerket. crispy grønnsaker. smakfull mat
En av de bedre takeaway opplevelsene jeg har hatt.

Dato for besøk: august 2023
Takk, 570arnev
Anmeldt 10. juli 2023

Fint sted, VELDIG god mat - men obs sushi-en er på størrelse med en tommel. Men det matcher prisen så man kan gjerne kjøpe masse.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, toneliseb316
Anmeldt 27. februar 2023 via mobile enheter

Utrulig god mat, spiste en kombinasjonsrett med innbrakte kongereker med sursøt saus, sezchuan kylling og ris. Veldig god sammensetning av smaker og godt krydret mat.
Trivelig og rent lokale med Veldig god servitrise.
Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Kim A

Reisende som så på wok & Grill, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i wok & Grill? Del dine erfaringer!