“En matbit før kino”

Vinterhagen
Vurdert som nr. 37 av 113 Restauranter i Ålesund
Prisklasse: kr 1 059 - kr 2 877
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Jeg og min datter skulle på Odeon kino, og ville gjerne spise litt før forestillingen. Det er kun noen få spisesteder på Amfi-senteret som har åpent på søndager, og Vinterhagen var en av de. Stedet har gjennomført og lekker innredning, selv om de største lenestolene ikke er de mest praktiske å sitte i når man skal spise.

Vi kom på ettermiddagen, og vi fant begge ting som fristet på menyen. Jeg tok en wok med kylling og min datter nachos. I tillegg til matretter har de også kaker, og et godt utvalg av diverse drikker, blant annet milkshake. Min wok var kjempegod, og min datter var også fornøyd. Forholdsvis rimelig, slik som de fleste stedene vi har besøkt i distriktet har vært (sammenlignet med Oslo og omegn).

Takk, LineH79

Anmeldt 29. juni 2020

Mat til en grei pris, men lite smak. Hørt om krydder?
Bestillte tre retter: biffsnadder, fish and chips og kjøttkaker. Lite smak i samtlige retter, hadde det vært en blindtest så hadde det vært vanskelig å bedømme hva man fikk servert her, om det ikke hadde vært for konsistensen.
Ikke noe å utsette på servicen, hyggelige servitører og rask levering av mat og drikke.
Prismessig helt greit.

Takk, Likergodservice
Anmeldt 26. mai 2020

Veldige fin plass på Moa butikksenter med god mat og atmosfære
Vi spiste breiflabb og den smakte utmerket.
Langt over vanlig kafé standard.
Gode priser
Vi kommer tilbake ja

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, Gunnto202076
Anmeldt 19. mai 2020

Har blitt fast lunsj sted på Moa dette.
Alltid god mat og blid betjening.
Vellykket lunsj treff nok en gang,og toppet det hele med utrolig god hjemmelaget ostekake 👌👌
Den anbefales ja😁

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, bodilo2020
Anmeldt 20. januar 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat! Var her å spisere middag med familien, som var helt perfekt da menyen hadde noe for alle! Fint lokale og god service. Kommer garantert tilbake for å spise kyllingwoken!

Dato for besøk: desember 2019
Takk, sharonlD5651AR

Reisende som så på Vinterhagen, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Vinterhagen? Del dine erfaringer!