Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget gode viner til en riktig pris.”
Anmeldelse av Vino Bar

Vino Bar
Vurdert som nr. 6 av 96 Restauranter i Ålesund
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 47
Beskrivelse: Vino bar skal være et hyggelig sted hvor man kan nyte et godt glass vin i en hyggelig atmosfære. Vi vil ha et stort utvalg av vin fra alle vinregioner. Vi serverer også lette matretter som planker med skinker, salami og oster importert fra Italia. Ferskt brød og mye spennende.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vino bar skal være et hyggelig sted hvor man kan nyte et godt glass vin i en hyggelig atmosfære. Vi vil ha et stort utvalg av vin fra alle vinregioner. Vi serverer også lette matretter som planker med skinker, salami og oster importert fra Italia. Ferskt brød og mye spennende.
Anmeldt 20. august 2020

Som alltid, gode viner er verdt prisen. Også her.

Ruslende i strøket steg vi inn og ble tatt vel imot. Vi ønsket noe godt hvitt i glasset. Vi fant ikke noe fra "glassutvalget", men et rikholdig vinkart løste dette.

Vi fant ikke prisene fra kjelleren avskrekkende, tvert imot.

La oss legge til at det var gode viner på glass også. De traff bare ikke oss denne dagen.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
4  Takk, smedbrekka
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (65)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1923 av 65 anmeldelser

Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig og faglig betjening. Sjarmerende lokale. Kommer jeg til Ålesund ved en senere anledning så er dette stedet

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 326freddyp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Jeg besøkte dette stedet en kveld mens jeg var i Ålesund. Mye folk ute, og jeg visste via andre at de kunne tilby litt tapas. Utvalget var ikke hva jeg hadde sett for meg, men de hadde brett med spekemat i to størrelser, og noen små skåler med oliven, salami osv. som kunne bestilles.

Jeg valgte den minste spekeplanken, og fikk på den diverse pølser, litt skinke, brød og alioli, flaket parmesan og gruyere ost. Skulle ønske det var litt mer skinke kontra pølse, men ellers bra.

Denne kvelden drakk jeg kun brus da jeg kjørte, men de har et meget godt utvalg av vin. Og interiøret er lekkert og skaper en koselig ramme. Absolutt et sted å besøke for et glass eller to.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Byferie på Vestlandet , etter mål å nå Ålesund som en by jeg aldri har vært i .
Etter vandring for å få seg et bedre måltid , noe som var svært vanskelig , ble det gatekjøkken rett ved siden av .

Etter å ha gått forbi denne Vin baren , med lun og koselig atmosfære fra vinduet . Så gikk turen inn etter endt måltid , her blir vi møtt av det glade mennesker , med et smil og service innstilt mindsett , så får vi plass inne i krypten , med et enorm vin rom av utallige viner .

Vi blir eskortert til et lang bord med flere , god avstand med tanke på c19 .

Menyen er fristende med glass og flasker på kjøp , her får du mye bra til en bra penge.
Vi åpner med litt champagne og han er kjapp med og finne inne 10 .
Elegant heller han oppe i 2 glass til meg og fruen . Utmerket ,

Stemningen er god og lun .

Glass 2 byr på noe rødt , med noen forskjellig prøveglass fra somelieren så faller det på en barollo og en vin til fruen med mindre garve .

Dette ledet til at vi ønsket bord neste dag også .
Det blir servert lett snakks til vin og det ser fryktelig innbydende ut .

Er man glad i et glass eller en flaske , så her er stedet og dra .

Next time inn Ålesund så bestilles det bord her ❤️❤️

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, X281IWsimonr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Bra utvalg av viner, god atmosfære. Betjeningen kan kanskje by litt mer på seg selv. Det handler ikke om å være kul når man jobber i serviceyrker som dette.., men å være genuint opptatt av vin og kundens interesse for vin..

Dato for besøk: juli 2020
Takk, lennhar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vino Bar, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Vino Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din