“Før middag ”
Anmeldelse av Vino Bar

Vino Bar
Vurdert som nr. 1 av 113 Restauranter i Ålesund
Beskrivelse: Vino bar skal være et hyggelig sted hvor man kan nyte et godt glass vin i en hyggelig atmosfære. Vi vil ha et stort utvalg av vin fra alle vinregioner. Vi serverer også lette matretter som planker med skinker, salami og oster importert fra Italia. Ferskt brød og mye spennende.
Anmeldt 17. september 2020 via mobile enheter

Flott sted for å ta ett eller to glass vin. Kunnskapsrik betjening som gjerne forteller om forskjellige viner og områder.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, 891henningr

Anmeldt 22. august 2020

Koselig sted. Mange gode viner på glass meget godt utvalg. Plate med spekemat ost og brød også meget bra. Anbefalles.

2  Takk, elizabethwW9027AD
Anmeldt 20. august 2020

Som alltid, gode viner er verdt prisen. Også her.

Ruslende i strøket steg vi inn og ble tatt vel imot. Vi ønsket noe godt hvitt i glasset. Vi fant ikke noe fra "glassutvalget", men et rikholdig vinkart løste dette.

Vi fant ikke prisene fra kjelleren avskrekkende, tvert imot.

La oss legge til at det var gode viner på glass også. De traff bare ikke oss denne dagen.

4  Takk, smedbrekka
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

Hyggelig og faglig betjening. Sjarmerende lokale. Kommer jeg til Ålesund ved en senere anledning så er dette stedet👍

2  Takk, 326freddyp
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Jeg besøkte dette stedet en kveld mens jeg var i Ålesund. Mye folk ute, og jeg visste via andre at de kunne tilby litt tapas. Utvalget var ikke hva jeg hadde sett for meg, men de hadde brett med spekemat i to størrelser, og noen små skåler med oliven, salami osv. som kunne bestilles.

Jeg valgte den minste spekeplanken, og fikk på den diverse pølser, litt skinke, brød og alioli, flaket parmesan og gruyere ost. Skulle ønske det var litt mer skinke kontra pølse, men ellers bra.

Denne kvelden drakk jeg kun brus da jeg kjørte, men de har et meget godt utvalg av vin. Og interiøret er lekkert og skaper en koselig ramme. Absolutt et sted å besøke for et glass eller to.

1  Takk, LineH79

Reisende som så på Vino Bar, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Vino Bar? Del dine erfaringer!