“Anbefales”
Anmeldelse av Jordbærpikene

Jordbærpikene
Vurdert som nr. 8 av 9 Smått og godt i Ålesund
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Nydelig mat,bra service og hyggelige ansatte. Bestilte en burger med fries. Godt gjennomstekt men forsatt veldig saftig og god, vil absolutt anbefale

Takk, Annonymen12

Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Kanskje litt dum når man på nytt bestiller samme rett som ikke fungerte siste gang.
Vi tok begge kyllingsalat på nytt.
Dette er en rett med potensiale, men som dessverre tryner på grunn av en kokk uten ambisjoner.
Kyllingen skal ikke være mer stekt og tørrere enn bacon. Heldigvis var det nesten ikke kylling i kyllingsalaten.
Kan bli en stund til neste besøk..

Takk, Testteam_no
Anmeldt 4. mai 2021 via mobile enheter

Alltid fantastisk gastronomisk opplevelse! Her kan jeg velge alt fra menyen og det er alltid en fulltreffer. Hjemmelaget og fersk mat hver dag! Juuuuum!!!

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, lisamarig
Anmeldt 12. april 2021

Synes servicen var dårlig. Følte ikke meg veldig velkommen av den ansatte i kassa. Smilte ikke og virka meget irritabel. Var såvidt et hei å få i kassa, og spurte om bestikk, men hun ble oppgitt når hun innså jeg hadde fått det. Cookien jeg spiste var også veldig hard, og virka ikke fersk.

Dato for besøk: april 2021
Takk, klokinnbygger
Anmeldt 22. mars 2021 via mobile enheter

Vi bestilte kyllingsalat med feta og bacon.
Salaten var gammel og blass.
Bacon og kylling hadde vært innom en mikrobølgeovn.
Til denne prisen burde vel porsjonene vært større og kvaliteten på råvarene bedre.
Og vær så snill å få kastet denne mikrobølgeovnen.

Dato for besøk: mars 2021
2  Takk, Testteam_no

Reisende som så på Jordbærpikene, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Jordbærpikene? Del dine erfaringer!