“Takk for oss, vi sees igjen 😀”
Anmeldelse av Polarbjørn

Polarbjørn
Vurdert som nr. 7 av 113 Restauranter i Ålesund
Fortreffelighetsbevis
Beskrivelse: Polarbjørn er Scandic Parkens spennende á la Carte restaurant lokalisert i hotellets 9. etasje med panoramautsikt over Ålesund sentrum, samt havet og øyene rundt. Restauranten har plass til ca 70 personer. På vår fransk og internasjonalt inspirerte meny finner du et variert utvalg av førsteklasses retter fra hav og land, basert kun på de beste råvarene fra lokale produsenter og leverandører. Velg retter enkeltvis eller prøv en av restaurantens anbefalte kombinasjoner. Grupper over 8 personer bes velge én felles meny.
Anmeldt 10. mars 2024 via mobile enheter

Fantastisk utsikt over byen fra niende etg etter en kjapp tur i heisen etter en aperitiff i lobbybar.
Ubetjent garderobe, men med god plass og i umiddelbar nærhet til avtrede.

Ikke byens største meny, og det var ikke mye jeg savnet bortsett fra fersk brød og smør eller tapenade , selv om det hjemmelagde flatbrødet var nydelig sprøtt og godt.

Sesong for fersk torsk med alt tilbehør smakte godt sammen med anbefalt vin til hovedrett.
Vi bestilte ulike forretter, og de var alle smakfulle såvel som de var for øyet.
Det samme gjorde vi med dessert.
Hadde jeg hatt større mage, bille jeg smakt alle

Kunnskapsrike servitører sørger for smidig og korrekt servering.
Det er godt å være på et godt spisested uten at servitøren «underholder» ved bordene

Bra vinkart og bra utvalg også på vin i glass, såvel som alkoholfrie alternativer.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Martin B

Anmeldt 5. februar 2024

Koselig sted med fantastisk utsikt. Maten var nydelig, hummersuppen var en gastronomisk opplevelse. Personalet var hyggelig og passende diskret.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Culture62269361939
Anmeldt 29. januar 2024

Bare en ting å si: Nydelig mat, veldig god service, fantastisk utsikt, en topp opplevelse.
Har vært her noen ganger nå, og like fornøyd hver gang. Vi var 5 venner, og fordelte oss på hummersuppe og kamskjell til forrett, gratinert klippfisk og oksefilet til hovedrett (desserten måtte vi stå over), alle like fornøyde.
Anbefales på det sterkeste! Kanskje kunne restauranten vært bedre markedsført, det må være det eneste minuset :)

• Atmosfære
Takk, toren326
Anmeldt 22. januar 2024

Feiret 70-års dag sammen med familie. 6 voksen og 4 barn (barn under 13 år).
Leide tilstøtende suite og ble betjent av egen kelner. Hadde bestilt mat på forhånd basert i tilsendt meny.
Nydelig 3-retters måltid som ble servert av en diskre og hyggelig kelner. Han hadde god tone til barna som han serverte drikke til under hele seansen. Populær kar hos de minste.
Suiten med aldeles nydelig utsikt utover Ålesund og omkringliggende øyer og fjell. Fantastisk ramme rundt arrangementet.

• Atmosfære
Takk, Wander23686732221
Anmeldt 21. januar 2024

En perfekt kveld med mat av meget høy klasse. Vi var 11 personer der alle spiste samme forrett ( kremet hummersuppe) og dessert Sjokoladefondant m/vaniljeis ) Til hovedrett hadde vi Gratinert klippfisk og noen Oksefilet. Alle var meget fornøyd, faktisk en 6 er på terningen. Også fantastisk lokale med nydelige mennesker som gjør kvelden perfekt. Vi kommer tilbake :-)

Takk, Stig Kjetil R

Reisende som så på Polarbjørn, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Polarbjørn? Del dine erfaringer!