“Fantastisk utsikt og nydelig mat👍”
Anmeldelse av Polarbjørn

Polarbjørn
Vurdert som nr. 6 av 112 Restauranter i Ålesund
Fortreffelighetsbevis
Beskrivelse: Polarbjørn er Scandic Parkens spennende á la Carte restaurant lokalisert i hotellets 9. etasje med panoramautsikt over Ålesund sentrum, samt havet og øyene rundt. Restauranten har plass til ca 70 personer. På vår fransk og internasjonalt inspirerte meny finner du et variert utvalg av førsteklasses retter fra hav og land, basert kun på de beste råvarene fra lokale produsenter og leverandører. Velg retter enkeltvis eller prøv en av restaurantens anbefalte kombinasjoner. Grupper over 8 personer bes velge én felles meny.
Anmeldt 27. april 2024 via mobile enheter

Byens beste panorama utsikt. Nydelig mat. Jeg spiste and til forrett, klippfisk til hovedrett og crème brûlée til dessert. De andre rundt bordet spiste også hjort og dagens fisk. Alle var super-fornøyd. Hit kommer vi tilbake.

Takk, jannenen

Anmeldt 21. april 2024

Vi hadde høye forventninger til Polarbjørn, og ble ikke skuffet. Maten og vinen var nydelig og vi ble elegant ført gjennom hele måltidet av en svært hyggelig og profesjonell servitør.
Anbefales på det varmeste.

• Atmosfære
Takk, Ragnhild L
Anmeldt 12. april 2024

For et fantastisk sted! Vi fikk et vindusbord med en helt AMAZING utsikt, og maten var helt magisk. Hyggelig servitør med både smil og prat på lur. Anbefales på det sterkeste :)

1  Takk, Laila G
Anmeldt 10. mars 2024 via mobile enheter

Fantastisk utsikt over byen fra niende etg etter en kjapp tur i heisen etter en aperitiff i lobbybar.
Ubetjent garderobe, men med god plass og i umiddelbar nærhet til avtrede.

Ikke byens største meny, og det var ikke mye jeg savnet bortsett fra fersk brød og smør eller tapenade , selv om det hjemmelagde flatbrødet var nydelig sprøtt og godt.

Sesong for fersk torsk med alt tilbehør smakte godt sammen med anbefalt vin til hovedrett.
Vi bestilte ulike forretter, og de var alle smakfulle såvel som de var for øyet.
Det samme gjorde vi med dessert.
Hadde jeg hatt større mage, bille jeg smakt alle

Kunnskapsrike servitører sørger for smidig og korrekt servering.
Det er godt å være på et godt spisested uten at servitøren «underholder» ved bordene

Bra vinkart og bra utvalg også på vin i glass, såvel som alkoholfrie alternativer.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Martin B
Anmeldt 5. februar 2024

Koselig sted med fantastisk utsikt. Maten var nydelig, hummersuppen var en gastronomisk opplevelse. Personalet var hyggelig og passende diskret.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Culture62269361939

Reisende som så på Polarbjørn, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Polarbjørn? Del dine erfaringer!