“Smaksopplevelse og atmosfæren grunnet servitører, sant beliggenhet.”
Anmeldelse av Polarbjørn

Polarbjørn
Vurdert som nr. 13 av 113 Restauranter i Ålesund
Beskrivelse: Polarbjørn er Scandic Parkens spennende á la Carte restaurant lokalisert i hotellets 9. etasje med panoramautsikt over Ålesund sentrum, samt havet og øyene rundt. Restauranten har plass til ca 70 personer. På vår fransk og internasjonalt inspirerte meny finner du et variert utvalg av førsteklasses retter fra hav og land, basert kun på de beste råvarene fra lokale produsenter og leverandører. Velg retter enkeltvis eller prøv en av restaurantens anbefalte kombinasjoner. Grupper over 8 personer bes velge én felles meny.
Anmeldt 7. august 2024

Vi hadde lyst å prøve Polarbjørn restaurant, da utsikten så fantastisk ut.

Vi gikk inn på nettsiden, som var enkel å betjene. Der var også mulighet for å legge en kommentar.
Jeg spurte om der var mulighet for ett vindusbord for to.
Da vi ankom stedet, ble vi behørig ønsket velkommen av hovmester samt de andre servitørene.
Det er jo fantastisk. Deretter viste hovmester oss til vindusbordet.
Jeg spurte om han hadde sett kommentaren jeg la inn. "Jo så menn svarte han" vi følte oss vel allerede nå.

Maten; var gratinert klippfisk. Den kan ikke beskrives på annen måte enn "fantastisk" servitørene var oppmerksomme, og vi skjønte de hadde kunnskap om valg av vin og øl. Utsikten var ei flott skue.

Min anbefaling er derfor. Ikke ta turen til Ålesund, uten å dra innom Polarbjørn restaurant.

Dato for besøk: august 2024
Takk, RolfLa

Anmeldt 24. juli 2024

Nydelig mat og god service😊vi valgte ulike hovedretter og alt smakte fortreffelig. Hjortefilet, klippfisk og dagens fisk (breiflabb) var det vi valgte, og alle var fornøyde med de ulike rettene. Desserten var også veldig god-spesielt sitronterten. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Escape40426829331
Anmeldt 7. juli 2024

Nydelig mat og nydelig utsikt 🤩 Spiste breiflabb, kan virkelig anbefales
Flotte lokaler og flinke servitører 😃 Bør oppleves

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Terese1976
Anmeldt 21. juni 2024

Denne restauranten byr på fantastisk utsikt over Ålesund (be om vindusbord), og maten er svært bra. God service, alt var helt topp!

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Anita E
Anmeldt 21. juni 2024

Vi ble møtt av smilende betjening da vi kom, og servicen var jevnt over veldig god. Vi vil skryte av en servitør som bydde på seg selv ved å øve på å snakke norsk. Både dagens fisk og hjemmelaget bacalao smakte godt. Litt mye salt i risottoen til dagens fisk. Kunne eksperimentert med flere smaker. Stive priser og smal meny, men nydelig utsikt og lokale.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, HenMat

Reisende som så på Polarbjørn, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Polarbjørn? Del dine erfaringer!