“Fantastisk pit-stop i Ålesund”
Anmeldelse av Let`s Eat Deli

Let`s Eat Deli
Vurdert som nr. 21 av 112 Restauranter i Ålesund
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Lunsj, Frokost
Beskrivelse: 1. juni 2014 ble Fole Gøtt eier av Let`s Eat DA der vi viderefører det populære konseptet med rask servering i form av ulike sandwicher og pastasalater.. Fole Gøtt setter sin signatur på konseptet ved å tilføre småmat (tapas). Et produkt vi har fått mange gode tilbakemeldinger på siden starten i 2010. Hver fredag utvider vi åpningstiden fra 1700 til midnatt, med åpen tapasrestaurant der vi serverer fra egen a la carte meny med tilhørende drikke. Alle rettigheter. Vi bestreber å dekke kundens behov ved å være tilgjengelig i et trivelig lokale der kunden føler seg velkommen. Mat og service skal gi kunden et ønske om å komme tilbake. Vår kompetanse og arbeidsglede skal gi kunden et inntrykk av en FOLE bra samlingsplass.
Anmeldt 17. juli 2020

Vi var en gjeng som stoppet innom her, og ble møtt med fantastisk service og god mat. Anbefales for en uformell og rask matbit.

Takk, 67larsf

Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Medioker mat av enkleste type - gatekjøkkenmat. Bleke smaker, butikkbrød/ciabata, billigste cheddar.

Det er ingen god grunn til å spise her

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Gaute H
Anmeldt 10. mai 2019 via mobile enheter

Meget flott sted. Fint anrettet kald disk mange alternativ både glutenfritt og Vegetar samt noe vegansk.

Meget hyggelig og hjelpsom betjening og kelnere. Dette var helt topp.

Hadde egentlig forventet fler veganske alternativer, men det jeg spiste smakte godt.

Takk for maten. «I’ll be back»

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Pelle2009
CecISL2013, Owner på Let`s Eat Deli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2019

Hello. Thank you for taking the time to give us a feedback. Welcome back.

Anmeldt 26. april 2019 via mobile enheter

Stedet har lekre lunsj retter og tapas til å spise der eller ta med sig. Kan anbefales for en god lunsj.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Jackfoodie1
CecISL2013, Owner på Let`s Eat Deli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. april 2019

Hei.
Så kjekt at du gir oss en tilbakemelding.
Vi håper å se deg igjen ved en sener anledning.

Mvh
Cecilie & Monica

Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Variert meny. Fantastisk god mat. God atmosfære.Veldig hyggelig personale! Stort pluss med røykfri sone ute og rene toaletter. Kommer tilbake:-)

Takk, 366siljeu
Cecilie L, Owner på Let`s Eat Deli, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2018

Hei. Så kjekt! Dette er det som gir ny giv til oss og gjengen. Tusen takk, og velkommen tilbake.

Cecilie & Monica

Reisende som så på Let`s Eat Deli, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Let`s Eat Deli? Del dine erfaringer!