Lets Eat har i "alle år" vært et ypperlig lunsjsted, og har tidligere hatt en meget god hamburger. Vanligvis stenger de tidlig, men nå i dag var de åpent lenger.
Jeg og reisefølget bestilte hver vår cheeseburger med båtpoteter og en cola. Pris litt i overkant av 200 kroner. For vel to år siden spiste jeg det samme her, som var en god burger den gang.
Det vi derimot fikk servert nå var muligens det dårligste måltidet jeg noensinne har fått servert. Det er helt greit å bomme en gang i blant, oversteke en biff, ikke lykkes med en saus etc. Men her fikk de rett og slett til det de prøvde, men det de prøvde på vitnet om at fagkunnskapen ikke er god nok.
Selve brødet må være billigsorten fra Rema 1000, kjøttet var et farseprodukt og ikke rent kjøtt slik det skal være i en hamburger, Thousland Island-dressing, salat, tomat og rå agurk. En liten pluss med syltet rødløk. Rå agurk (den var ikke syltet) har derimot ikke noe på en hamburger etter min oppfatning.
Potetbåtene var i tillegg dvasse.
Så hvorfor denne harde kritikken? Jo, prisnivået er over gode hamburgersteder som Illegal og Munchies i Oslo, og det de leverer var faktisk under gatekjøkkenivå. Da er det en enorm mismatch mellom servert mat og pris. Derav min vurdering at dette er det dårligste måltid jeg noensinne har fått servert på en restaurant.
... og til alt overmål er Ålesunds meget dyktige kjøttforretning nabo med dem. Hvorfor i alle dager skaffer dere ikke kjøtt herfra, brød fra et lokalt bakeri og bruker noen av deres egenkomponerte dressinger?
Dette skal ikke mye til å rydde opp i. Man kan ikke leve lenge på de forrige drivernes gode navn og rykte. Her må ta det tas umiddelbart tak. Ring Hellstrøm og be om hjelp.