Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, men dårlig service”

HAPPY ELEFANTE Bar-Grill-Music
Vurdert som nr. 29 av 96 Restauranter i Ålesund
Prisklasse: USD 7 - USD 28
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. september 2020

Vi bestilte hver vår hovedrett og hver vår forrett, maten var god den, og lokalet var fint.

Forretten kom ganske kjapt på bordet, men minuttet etterpå kommer hovedretten på bordet, og den blir bare plassert ved siden av oss, der vi akkurat har begynt på forretten. Det ender med kalde burgere etter vi er ferdig med forretten. Makan til service.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Aalesunder123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (96)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2428 av 96 anmeldelser

Anmeldt 10. september 2020

Me hamna her etter tilråding frå resepsjonisten på Scandic Ålesund. Og me angra ikkje på tilrådingi. Dei har eit godt utval i burgarar, spareribs og litt anna. Kona valde pulled-pork burgar og sa at det var den beste pulled pork burgaren ho har ete. Eg åt ein Texas BBQ burgar, og den var høgt på lista mi over gode burgarar. Saftig, smakfull og med særpreg.

Lokalet er amerikansk-inspirert, prisane heilt geie, servicen rask og god og dei har eit veldig utval av drinkar. Som ølelskar fann eg utvalet noko lite. Dette, saman med at eg kunne tenkt meg ein litt breiare meny med t.d. biff, er med å dra krakteren ned frå ein 5'ar til ein 4'ar.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Knut P B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Vi spiste her en søndag kveld.
Fint og varmt så vi satt ute. Det at hunder sitter ved bordet ved siden av gjorde opplevelsen dårligere.

Vi spiste burger og Spareribs. Maten var kjempegod og kelneren var kjempehyggelig.
Avsluttet med nydelig drink.
Hadde det ikke vært for hunden så hadde det blitt en stjerne til.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Goerild
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ivar72, Eier på HAPPY ELEFANTE Bar-Grill-Music, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2020

Hei! Tusen takk for besøket & håper vi ses snart igjen! Vi måtte i år tillatte at folk med hund også fikk spist mat da denne sesongen har vært svært preget av at norske turister som har vært gjestene på restaurantene, som da har med seg hunden på ferie i Norge.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Gode burgere. Hyggelig sted, god servise. Jeg spiste burger med blåmuggost, veldig god. Skal du ha tilbehør må det bestilles ved siden av

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, annegunnp2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ivar72, Eier på HAPPY ELEFANTE Bar-Grill-Music, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hei! Tusen takk for besøket & håper vi ses snart igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Dårlig og tørre burgere. Karamellisert løk på burgeren var bare vanlig stekt løk. Milkshaken var enkel sjokolademelk.

Dato for besøk: august 2020
Takk, SiriAA60
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ivar72, Eier på HAPPY ELEFANTE Bar-Grill-Music, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hei Siri vi er litt usikker på om dette er rett plass du har lagt din anmeldelse. Først og Fremst så har ikke vi Milkshake på vår meny vår. Karamelliserløk har vi, men det er Karamelliser ikke stekt løk. Noe usikker på om burgerene våre er tørre ( du kan også se anmeldelser fra gjester) Litt om hamburgeren våre.

Burgerkjøttet hos Happy Elefante lages av entrecôte-kammen. Vår lokale slakter håndplukker og tørrmodner entrecôten i 21 dager før den kvernes til en mør og smakfull burger som du bare må prøve!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på HAPPY ELEFANTE Bar-Grill-Music, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i HAPPY ELEFANTE Bar-Grill-Music? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din