“Greit nok”
Anmeldelse av Bar-grill-music

Bar-grill-music
Vurdert som nr. 30 av 113 Restauranter i Ålesund
Anmeldt 26. september 2020 via mobile enheter

Plassen er som man trolig forventer. Bredt utvalg av forskjellige hamburgere og ribs.
Vi prøvde ulike burgere, og gjengs oppfatning var at kjøttet er bra, men det blir for mye «søl». Burgerne manglet en ekstra touch.

Godt utvalg av drinker, men de innholder primært ulike likører som gjør at drinkene blir like som burgerne: god tanke, men mangler viljen til å gjøre det riktig på alle ingrediensene.

Takk, barelitt

Anmeldt 24. september 2020

Vi bestilte hver vår hovedrett og hver vår forrett, maten var god den, og lokalet var fint.

Forretten kom ganske kjapt på bordet, men minuttet etterpå kommer hovedretten på bordet, og den blir bare plassert ved siden av oss, der vi akkurat har begynt på forretten. Det ender med kalde burgere etter vi er ferdig med forretten. Makan til service.

Takk, NorwegianTraveler85
Anmeldt 10. september 2020

Me hamna her etter tilråding frå resepsjonisten på Scandic Ålesund. Og me angra ikkje på tilrådingi. Dei har eit godt utval i burgarar, spareribs og litt anna. Kona valde pulled-pork burgar og sa at det var den beste pulled pork burgaren ho har ete. Eg åt ein Texas BBQ burgar, og den var høgt på lista mi over gode burgarar. Saftig, smakfull og med særpreg.

Lokalet er amerikansk-inspirert, prisane heilt geie, servicen rask og god og dei har eit veldig utval av drinkar. Som ølelskar fann eg utvalet noko lite. Dette, saman med at eg kunne tenkt meg ein litt breiare meny med t.d. biff, er med å dra krakteren ned frå ein 5'ar til ein 4'ar.

Takk, Knut P B
Anmeldt 16. august 2020

Vi spiste her en søndag kveld.
Fint og varmt så vi satt ute. Det at hunder sitter ved bordet ved siden av gjorde opplevelsen dårligere.

Vi spiste burger og Spareribs. Maten var kjempegod og kelneren var kjempehyggelig.
Avsluttet med nydelig drink.
Hadde det ikke vært for hunden så hadde det blitt en stjerne til.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Gørild L
ivar72, Eier på Bar-grill-music, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2020

Hei! Tusen takk for besøket & håper vi ses snart igjen! Vi måtte i år tillatte at folk med hund også fikk spist mat da denne sesongen har vært svært preget av at norske turister som har vært gjestene på restaurantene, som da har med seg hunden på ferie i Norge.

Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Gode burgere. Hyggelig sted, god servise. Jeg spiste burger med blåmuggost, veldig god. Skal du ha tilbehør må det bestilles ved siden av

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, annegunnp2016
ivar72, Eier på Bar-grill-music, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Hei! Tusen takk for besøket & håper vi ses snart igjen!

Reisende som så på Bar-grill-music, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Bar-grill-music? Del dine erfaringer!