Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat til en rimelig pris.”
Anmeldelse av Sabrura Sticks & Sushi

Sabrura Sticks & Sushi
Vurdert som nr. 8 av 8 Smått og godt i Ålesund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

God mat til en rimelig pris. Pluss for godt glutenfritt alternativ, også ved bestilling av sushibuffet

Dato for besøk: juli 2020
Takk, BelindaBS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 28 anmeldelser

Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Er vanligvis ikke en stor fan av sushi, men «frøknå» er det, så vi tok en lett lunsj her i dag. Bestilte en liten kombi-meny og jeg ble positivt overraska over smaken. «Frøknå» ga tommel opp og sa seg enig i at dette var gode greier.

Anbefalt av en Sushi Noobie ☺️

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Amarant85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mars 2020

Spiste buffet, da dette var det mest praktiske under besøket. Desverre er sushi ferskvare og fungerte like dårlig i buffetsammenheng som fryktet. Her ble det laget for mye til å opprettholde kvaliteten. Lunken sushi med middels kvalitet på fisken. Dim sum hadde noe for soggi konsistens. Vårrullene uten fisk hadde nok blitt fritert i fishsticksoljen. Et lite lyspunkt å drikke god eplejuice og ok kyllingspyd. Totalt forsvarte det ikke 260 pr pers for lunch.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, hellstorm93
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2019 via mobile enheter

Super yummi buffet! Mitt favorittsushisted, som jeg velger så ofte jeg kan. Anbefales på det varmeste, særlig fish sticks!

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, mariean1755
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2019 via mobile enheter

Vi var veldig fornøyde med maten og sushien var veldig god, helt til vi merket at det ene kyllingspydet var rått. Vi hadde heldigvis ikke spist det og sa ifra til kokkene, men det ble en ganske dårlig slutt på besøket.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Sanna G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sabrura Sticks & Sushi, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Sabrura Sticks & Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din