Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Hotel Brosundet(Ålesund)
USD 179
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Scandic Scandinavie(Ålesund)(Mye for pengene!)
USD 140
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
USD 123
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
USD 178
USD 134
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Scandic Parken(Ålesund)(Mye for pengene!)
USD 165
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
USD 140
Booking.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Scandic Alesund(Ålesund)(Mye for pengene!)
USD 124
USD 114
ScandicHotels.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
USD 152
USD 145
Orbitz.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
USD 203
Hotel Brosundet
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Frokost inkludert
Anmeldelser (47)
Filtrer anmeldelser
47 resultater
Vurdering fra reisende
18
21
4
4
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
18
21
4
4
0
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 47 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2016 via mobile enheter

Var i Ålesund på kvelden og overvar båtfestivalen i hustrigt vær. Den norske sommeren innbød til innkjøp av sommerdunjakke fremfor paraplydrinker. Vel tilbake på hotellet hadde vi en god natt. Litt støy fra ferga, men mer støy fra de som satt og ventet på den i bilene sine og spilte høy musikk.
Men alt i alt en god natt og god frokost, med ferskt varmt brød.

Opphold: juli 2016, reiste med familie
Takk, Øyvind S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2015

Utrolig flotte koslige rom, og fin veranda på utsiden med utsikt, vi hadde deluxrom , men dette hotellet har et par store problem, det er ikke ventilasjon eller frisk luft der. Det er rett og slett litt innestengt lukt der. Frokosten er sånn middels, ikke noe vi vil huske., du får mat men det er noe av den enkleste frokosten jeg har sett på hotell. Så bråker det hele tiden fra ferga som kjører hele døgnet. Resepsjon er ikke oppe hele tiden, vi kom halv 3 innsjekking begynte 3 vi måtte sitte på utsiden og vente

Romtips: Velg deluxrom
  • Opphold: august 2015, reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Anita R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2015 via mobile enheter

Et Koslig lite og pent hotel.
Fine rom og nydelig utsikt og stor balkong/veranda å sitte opp på seint om kvelden!
Nydelig topptur like ved og den får du bra forklart av hun i resepsjonen,anbefaler virkelig dette koselige hotellet.
Maten i resturangen var også nydelig

Opphold: juli 2015, reiste som et par
Takk, jan-erik a
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2014

Sunde Fjord Hotel har god komfort på rommene og god service. Beliggenheten ved fjorden er flott, og trafikken ved fergeleiet sjenerer ikke.
Frokosten var litt sparsom da det var lite å velge mellom både av brødvarer, pålegg og drikke.

  • Opphold: juni 2014, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Rask58
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. november 2012

Jeg kan på ingen måte klage over NOE!
Hotellets personale (kona) var herlig! Såååå behjelpelig med alt.
Vi kom frem til hotellet noen timer etter de egentlig hadde stengt innsjekkingen. Men siden vi ringte & sa ifra noen dagen dager i forveien kom vi frem til en smilende & imøtekommende kvinne.
Da vi spurte om kaffe kom henne med en full kaffe kanne & kjeks til oss.

Rommene var super romantiske & vakre.
Utsikten var heller ingenting å klage på!!
Jeg har lest flere steder på tripadvisor at flere klagde på støyen fra ferga som kom (da hotellet ligger ved fergekaia).
Jeg hørte INGENTING! Så må Gudene vite hvor god hørsel de andre tidligere gjestene har.

Eneste minuset er at en bør ha leiebil da dette er utenfor sentrum av Ålesund. MEN!!... Det var også dette som var noe av sjarmen med hotellet. Ikke noe kjas & mas.

Alt i alt... SUPERT!!:):)

Romtips: Vi hadde rom i øverste etg helt i enden. Fikk 2 balkonger & en nyyyydelig utsikt. Vakkert & romantisk<3
  • Opphold: november 2012, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Abcsilje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser