Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende pastarett”
Anmeldelse av Dråpe Kaffehus

Dråpe Kaffehus
Vurdert som nr. 2 av 10 Smått og godt i Ålesund
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 20
Beskrivelse: En hyggelig kaffebar og spisested i Ålesund sentrum. Her kan du få nydelig kaffe og utsøkt mat fra vår varierte meny.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: En hyggelig kaffebar og spisested i Ålesund sentrum. Her kan du få nydelig kaffe og utsøkt mat fra vår varierte meny.
Anmeldt 26. september 2021 via mobile enheter

Hyggelig betjening og fint lokale. Men maten var skikkelig skuffende. Bestilte pasta med aioli og bacon. Vet ikke hvor aiolien var gjemt, for den fant jeg ikke. Og det var noen få vassene bacon-biter oppi og tonnevis med soltørket tomat. Stod ingenting om at det var med soltørket tomat. Det burde stått skrevet da dette smaker såpass mye Mannen bestilte en sandwich og den var riktig nok god.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Getaway21514739896
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (57)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 57 anmeldelser

Anmeldt 26. september 2021 via mobile enheter

Vi kjøpte en sandwich og en pastarett. Sandwichen var bra med pastaretter var ikke noe særlig. Stemte ikke overens med beskrivelsen i menyen og var ikke noe særlig god.

Dato for besøk: september 2021
Takk, 890eirikb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021

Greie lokaler med flere forskjellige soner man kan sitte i/ved. God mat og god kaffe, et fint sted for å nyte en god lunsj, eller andre godsaker. Vi ventet ikke lenge på maten selv om stedet var fullt.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, perkristiank2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

God mat, flotte lokaler og fin beliggenhet midt i Ålesund. Svært god kaffe, godt utvalg og en original meny man ikke finner andre steder. Anbefales! Små endringer i oppskriftene kunne løftet stedet til toppkarakter.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, saevik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. desember 2020 via mobile enheter

Kusina og jeg var her en lørdag formiddag. Bestilte hver vår suppe. Hun hadde vegetarsuppe med foccatia. Den var amazing. Jeg tok gresskarsuppe med bacon og glutenfritt brød. Knallgod suppe - og det glutenfrie brødet var fantastisk!! God kaffe og "milkshake"!!

Dato for besøk: desember 2020
2  Takk, Ailiskh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Dråpe Kaffehus, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Dråpe Kaffehus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.