Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“For lang ventetid”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Peppes Pizza
Vurdert som nr. 79 av 97 Restauranter i Ålesund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. juli 2020

Lang tid for å få bord å lang tid før en får mat. Dårlig service. Lite kontroll blant ansatte. Anbefales ikke.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Toes89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 12 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Alt for lang ventetid!
Ble stående utenfor Peppes pizza og vente på å komme inn i ca 15 minutter før vi fikk bord. Fikk bestilt pizza og ventet ytterligere 45 minutter til før vi gikk og klagde da andre rundt oss hadde fått pizza før oss, enda de kom etter oss. Tok da en stund med fikling i kvitteringer og fikk beskjed om at det tok 10 minutter til. Endte opp med at vi gikk på grunn av dårlig service og alt for lang ventetid, og tydeligvis glemt maten. Det var heller ikke spesielt fullt der, og flere ledige bord.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 595trineg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Ventet over en time for en pizza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Detter er elendig. Kunne i de minste git beskjed om lang vente tid.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 460bj_rnerikn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Dette var alt for dårlig. Ventet 1 time på pizzaen, når den kom var det feil pizza. De tilbydde seg å varme opp litt pepperoni og komme med den og legge på pizzaen. Dårlig service og så lang ventetid. Var flere som klaget på ventetiden mens vi var der.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ginah978
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2020 via mobile enheter

Da vi kom inn var restauranten i ferd med å fylles, og det var kun en ansatt på jobb so både tok bestilling og lagde maten. Stakkars menneske. Vi skulle ha en stor pizza og en rett med chicken 'nuggets' til kr 98. Da maten endelig kom så kom det kun en pizza. Den andre hadde de 'glemt' å lage. Fikk resten etter ca 20min. Er kr 98 riktig pris for dette...?
Mange her som fikk vente lenge og fikk en dårlig opplevelse i dag.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Jøran G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din