Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Orbitz.com
PricelineUSD 136
eDreamsUSD 136
Agoda.comUSD 136
FindHotel
Destinia.com
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (41)
Filtrer anmeldelser
41 resultater
Vurdering fra reisende
12
12
16
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
12
12
16
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 41 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Var her i 4 netter. Renslig på rommene. God frokost. De ansatte er smilende og serviceinnstilt. Trodde jeg hadde mistet airpodsene mine her, og de fulgte dette godt opp. Et hotel som er å anbefale sterkt!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, odai2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mars 2018

To netters overnatting. Greit hotell med frokost ved tunnellutgangen fra Ålesund, og broen over til Giske. Bra plassert i forhold til turer i Giske kommune og omegn. Ligger ca 10 km fra Ålesund Airport i stille omgivelser. Brukbar frokost i eget rom ved inngangen.
Normalt prisnivå.

Romtips: Velg utsikt mot bussterminalen hvis mulig.
Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, joh_s3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2016 via mobile enheter

Kjempegod frokost for "drop in" gjester. Har også bar på kveldstid og tapasaften. Vel verdt et besøk både for lokale og tilreisende. Uslåelig utsikt fra 2. etasje. Grei forbindelse både til Ålesund og flybussen. Hyggelig betjening. Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2016
Reisetype: Reiste alene
Takk, Belisa123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2014 via mobile enheter

Vi kom til hotellet om kvelden og fant ikke noe sted hvor vi kunne få mat. Imidlertid var det en vakker solnedgang, det var stille og rolig der, og vi sov godt. God frokost dagen etter og god service, når personalet var til stede. Helt grei overnatting.

Dato for oppholdet: juni 2014
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Seterhuldre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 9. september 2012

Vi gjorde alle bestillingene våre gjennom Booking.com og bestilte et nytt hotell til hver natt i fjordene vest i Norge. Dette var det eneste som ikke kunne finne bestillingen vår, selv om innsjekkingspersonen husket at den hadde vært i systemet tidligere. Men de hadde heldigvis rikelig med plass. Vi hadde et rom ved bussterminalen, men sov godt - det var ingen støyproblemer. Veldig praktisk for å rekke det tidlige flyet vårt, men ikke tidligere enn at vi rakk å spise en veldig god frokost.

Takk, CherryClift
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.co.uk. Vis original
Vis flere anmeldelser