Jeg skulle tilbringe noen dager i Ålesund alene, og valgte da Ålesund Airport Hotel. Jeg hadde med meg bil, og det kan være vanskelig med parkering i sentrum, og i tillegg syntes jeg det var godt å komme ut av byen. Jeg booket rom i den lille sidebygningen, da det så fint ut med en privat sittegruppe utendørs.
I forhold til pris var dette et meget godt valg. Rommet jeg fikk var enkelt møblert, men dusjen var god, og jeg hadde kjøleskap, vannkoker og mikro på rommet. I tillegg hadde jeg et bord og to stoler utendørs på en liten platting, som jeg også benyttet. Det var godt rengjort.
Hotelldelen ligger i et ganske stort bygg ved siden av, og der finnes også et legekontor, rutebilstasjon, en Kiwi butikk og kafé. Sistnevnte driftes nok av hotellet, og der kan man også få kjøpt frokost for en billig penge. Jeg prøvde denne en dag, og det fantes varmmat og det meste man trenger. De serverer ellers både kaker, lunsj og middag.
Dette stedet ligger plassert ved fjord og fjell, og jeg hadde noen fantastiske solnedganger. Vakkert område. Det er også et knutepunkt, og det er en del trafikk både på plassen utenfor og på nærliggende veier. Men ønsker du en roligere plassering enn i byen, fint naturområde og et prisgunstig tilbud, kan Ålesund Airport hotel absolutt anbefales. Mer
- Besøk hotellets nettsted
- 011 47 70 16 00 00