Dette er en plass du må oppleve..
Utrolig plass med natur, sjarm, historie og hyggelig vertskap.
Tok ferge over fra Standal over til Trandal.
Lite sted med en vei og noen bebodde hus. Du merker at dette er unikt allerde ved ankomst. Vi hadde bodd i telt de siste dagene og det var meldt regn om natta. No bratt terreng så vertskapet på Christian Gaard tilbydde oss 2 rom på loftet på hovedbygning. Perfekt for en familie på 4(2voksne, 2barn)Som å komme dra tilbake i tid, koselige rom, innredet som i gamledager. Delte bad med de som bodde der. Man følte seg hjemme med engang.
Restauranten/hovedbygningen var innredet mrd nostalgi, sjarm og passende stil for omgivelsene. Lett å bli glad i en plass med slike omgivelser.
Vertskapet var veldig imøtekommende og hyggelige. Delte gladelig på historier om stedet og alt annet. Høyt under taket, her var det plass for alle😉
Vi måtte jo ta bilde når vi prøvde den berømte dissa(huska) deres. Magiske bilder blir tatt der flyvende mot sjøen og fjellene. Ungene koste seg, ble en tur innom geitene også.
God "husmannskost" med lokale vrier og råvarer ble servert til middag. Meny avhengig av tilgang av sjøl jakta/fiska eller plukka råvara.
Anbefaler å prøve brunost isen til dessert. Kjempe god.
Vi var så heldige å få stedet endel for oss selv, noe som skyldtes været blant annet. Ble dermed god tid til å oppdage turmuligheter, snakke med de fastboende, nyte og ta inn sjelen i bygget. Her er det generasjoner som har bygget og drevet dette sammen, håper de fortsetter med det. Mulig å komme seg dit med skyssbåt, egen båt eller ferge.
Vi ble litt forelsket i plassen, kommer garantert tilbake en dag.
Takk for oss🤩