Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skulle hatt 6 poeng”
Anmeldelse av Christian Gaard

Christian Gaard
Vurdert som nr. 37 av 90 Restauranter i Ålesund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Hadde lest en del om denne og ville besøke den. La dette inn som en del av ein tur. Ble henta på brygga i Sæbø og fin tur over fjorden. Christian gard er ei samling veldig forskjellige bygninger også fra mange år tilbake. Ble tatt imot på ein usedvanleg hyggeleg måte av ei av dei som driv/eig dette. Fekk fortalt mykje, ete god hjorteburger, sett mykje fine /spesielle bygninger og to fine båtturer over fjorden. Et besøk her anbefales på det varmeste, tusen takk.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Kai T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (19)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 19 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2021

Gledet meg i flere år til å besøke denne plassen, fra vi kom *hadde reservert bord" til vi fikk meny tok det 55 min....hadde reist lenge og reisefølget på 9 var sultne og lite imponert...

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 251marthej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Til tross for en fantastisk gård med nydelig beliggenhet, sto ikke oppholdet på Christian Gaard til forventningene. Vi ankom stedet og ble vist til et koselig rom i hovedhuset med utsikt mot fjorden. Så langt veldig bra. Vi skulle gjerne sett at personalet ga oss mer informasjon ved ankomst. Kort tid etter ankomst satt vi oss ned ved et av utebordene. Der ble vi sittende lenge før vi ble tilbudt servering. Vi stilte naturligvis noen praktiske spørsmål rundt oppholdet til den aktuelle ansatte som ekspederte oss. Spørsmål rundt frokost, nærliggende fritidstilbud og lignende. Flere av slike enkle spørsmål kunne den ansatte ikke svare på. Mangel på informasjon og en innføring/fortelling om stedets opprinnelse forringer opplevelsen noe.
Gården hadde heller ingen aktiviteter å tilby. Hverken enkle fritidstilbud som brettspill eller dart i låven. Dette gjør at det er lite å aktivisere seg med på en dag med litt dårlig vær. Når det kommer til de ansattes serviceinnstilling og vilje til mersalg ble vi noe skuffet. Dette viser seg at vi verken fikk aktive tilbud om å få påfyll av kaffe til frokost og snaks til drinker. Det opplevde at vi til tider så på oss selv som masete. Dette kunne enkelt vært utbedret ved å ha en synlig snaks- og drinkmeny stående på bordene. Det viktigste tiltaket er likevel å møte gjestene med god informasjon ved ankomst og leder oss gjennom oppholdet med gjennomgående service og gir oss følelsen av å bli sett. Det er mange enkeltpunkter som enkelt vil løfte totalopplevelsen på oppholdet. Christian Gaard har dog uten tvil et stort potensiale. Dette vil enkelt kunne realiseres gjennom tiltak som øker tilgjengeligheten på informasjon, aktivitetstilbud og serviceinnstilling.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Freedom07508858562
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk fin plass. Men veldig skuffet over maten. Bestilte hjorteburger. Kjøttet var veldig kompakt og smakte ingenting. Trolig frysevare. Brødet til burgeren var to veldig tørre brødskiver. Maten så veldig lukrativ ut, men smakte ingenting. Potetene var ikke ferdig kokt. Min bror var der for en uke siden, og hadde akuratt samme opplevelse. En burde kunne servere litt mer smaksrik mat på en såpass idyllisk plass som dette.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, B2045UYandreab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2020

Vi tok turen med skyssbåten og ville ta ein middag på restauranten. Veret var med oss, og vi fekk verkeleg sett kor vakkert staden kan vere! Unik innramming med dei høge fjella som kulisser! Dessverre var opplevinga i restauranten selsam. Til trass for at vi hadde ringt på førehand, verka ikkje personalet budde på at vi skulle kome. Først etter at vi hadde fått kontakt med først ei - så ei til av dei som jobba der - og venta midt i glaninga på dei - fekk vi organisert oss eit bord, delvis på eiga hand. Deretter heldt personalet fram med å rydde dei borda som var tomme. Utan å by oss korkje drikke eller meny. Til slutt kom ein servitør som villig vekk meddelte at ho hadde jobba altfor mykje, at dei var for få på jobb, og at ho helst ville ha seg ein røyk - før ho kunne ta bestillingane våre. Dei var dessutan tomme for det meste. Dermed blei valet nokså enkelt: Vi bestilte burger, som forsåvidt smakte godt, sjølv om porsjonen var i minste laget. Vi kunne godt ha tenkt oss ein kaffi og dessert etter maten, men ettersom vi skulle attende med skyssbåten, måtte vi berre skunde oss å betale. Ein skulle tru at ein og ein halv time skulle halde i mengder for å få ekspedert ein enkel middag med dessert - men her treng ein altså meir. Vi sit att med ei kjensle av at mykje kunne vore organsiert på ein betre måte, og at staden på ingen måte ville vore konkurransedyktig om der eksisterte noko alternativ.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, stine_ytrestol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Christian Gaard, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Christian Gaard? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.