Før dere leser anmeldelsen: jeg spiser indisk hjemmelagd mat 3-5 ganger i uken og vil si at jeg er genuint interessert i indisk mat!
Mat: 2 av 6
hvitløksnaan var gode
Risen var god
Hovedrett (3 stk) : første retten smakte ikke autentisk, andre var autentisk men den indiske osten var kald, den tredje retten smakte godt mht krydder men utseendemessig så det ikke bra ut (elendig)
Mangolassi var ikke kald
Service: 1 av 6
Fikk beskjed om å bestille alt med en gang da kokken sannsynligvis ikke ville rekke flere retter etterpå.
Spurte om is til mangolassi. Fikk beskjed om at de ville komme med det. Etter 5-10 min spurte jeg igjen og fikk beskjed om at de hadde glemt å levere det...
Ene retten som var kald: kelner tar med retten, varmer den opp, legger til fløte og serverer den på nytt isteden for å gi en ny.
Spurte om å få regning men den måtte jeg betale på kassen. Spurte om mer ris, og isteden for å få en ny skål med ris, fikk vi den skålen vi hadde fylt opp med 1-2 store skjeer.
Pris: 1 av 6
Pris basert på både smaken og servicen var stiv. En av de beste indiske restaurantene i Oslo er faktisk noe rimeligere enn denne.
Selv om den har et indisk navn på restauranten er jeg usikker på om kokken/eier er fra India. Dette smakte ikke helt indisk, men mer indiskinspirert!