“Positiv opplevelse”

Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Vi var to personer som besøkte restauranten tidlig på kvelden. I løpet av halvtime var alle bordene fylt. Bestilte papadums med relish, mixed grill og nanbrød. Fin service, rask ekspedering og kort ventetid. Kun to små innspill; papadums bør være nystekt og maten må kryddres mere. Ellers en positiv opplevelse.

2  Takk, 706kyrrea

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Prøvde pappadum med dip til forrett og butter chicken og tikka massala til hovedrett. Kyllingen er god, men litt anderledes på smaken på sausen enn det vi er vant til andre steder. Nydelig mango lassi og indisk øl. Litt høyt priset, men hyggelig service. Garlic nan var god.

2  Takk, 283ole1984
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Dette var veldig godt. Smakfullt, så sterkt du ønsker. Kjøtt, kylling og reker mørt og saftig. Deilig ris. Hyggelig betjening. Kommer gjerne igjen. Har spist på mange indiske restauranter i Oslo. Dette topper.

Takk, Nanloe
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

En av de dårligste indiske restaurantene jeg har vært borti.
Maten har generelt veldig lite smak, og virker som de fyller opp de aller fleste retter ved å bare steke masse løk til de.
Ikke verdt besøket.

1  Takk, randresen
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

God mat, men dyrt, lite smak og krydder. Lite hyggelig service. Vi fikk nesten ikke spist opp maten før tallerkner og fat forsvant. Rett etterpå fikk vi beskjed om å betale borte i kassen. Ingen mulighet for kaffe eller dessert, da de hadde kø av nye gjester.

Takk, 235arntm

Reisende som så på Tajmahal Tandoori, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Tajmahal Tandoori? Del dine erfaringer!