“Velg et annet sted å spise”
Anmeldelse av Tajmahal Tandoori

Tajmahal Tandoori
Vurdert som nr. 20 av 90 Restauranter i Ålesund
Kjøkken: Indisk
Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Vi gledet oss til indisk mat, men fikk smakløs tikka masala og butter chicken til stive priser. Heldigvis sørget de for at vi fikk med oss restene hjem, slik at vi kunne krydre og tilsette grønnsaker i maten hjemme. Synes det burde være grønnsaker og brød inkludert i den stive prisen. Stusselig måltid uten farger eller syrlighet. Naanbrødet smakte ikke særlig annet enn pizzabunn, og måltidet var veldig fett. Vi gikk alle derfra ganske uggen i magen.

Ellers skal de ha creds for hurtig service, varme tallerkener og kaldt vann. Også positivt at det gikk an å splitte regningen. Fint og rent lokale.

1  Takk, HenMat

Anmeldt 6. juli 2022 via mobile enheter

Restauranten har veldig god mat og en hyggelig betjening. Kan absolutt anbefale dette koselige spisestedet til andre.

Takk, annkY9174OJ
Anmeldt 1. mai 2022 via mobile enheter

Fantastisk god mat, noe av det beste indiske jeg har spist i Norge. Imøtekommende, serviceinstilte ansatt. Gleder meg allerede til neste besøk

Takk, Denise curran F
Anmeldt 18. mars 2022

Vi var uten erfaring med indisk mat, ville prøve stedet. Bestilte Chicken Curry og Scampi. Kelneren sa at krydret-skalaen var etter NORSK smak, så jeg bestilte curryen medium+. Begge rettene smakte helt greit/ godt. Ikke noe "mmmm, deilig", men greit. Jeg bestilte friterte semulegrynskuler, vaniljeis og frukt til dessert. Godt/ helt greit. Konklusjon: Grei mat, men vi foretrekker kinesisk eller thai av asiatisk mat. Blir av den grunn neppe flere besøk. Hyggelig kelner.

Takk, ArneJ172
Anmeldt 14. mars 2022 via mobile enheter

Treg service/ uinspirert servitør. Kostbart for ok mat. Nesten 300 kr for en rett som smaker bare ok er ikke bra nok... Minste nanbrød fått npen gang...

Takk, mortenab

Reisende som så på Tajmahal Tandoori, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Tajmahal Tandoori? Del dine erfaringer!