Jeg er veldig glad i indisk mat, og gledet meg veldig til å spise her - men ble dessverre skuffet.
Først var det litt kaldt i restauranten, fordi inngangsdøra stod åpen. Jeg ba om å få flytte meg litt lengre inn i restauranten, men fikk ikke lov til det. De sa at disse bordene var reservert, men det stod ingen skilt på bordene om dette, og frem til jeg forlot restauranten kom det heller ingen gjester ved de bordene. Jeg var jo alene, og betjeningen var tydelig lite interessert i at jeg skulle oppta et firemannsbord alene. Jeg ble altså henvist til et av de tre tomanns-bordene, som begge stod veldig i den kalde trekken fra døra. Betjeningen lukket døra da jeg nevnte at det var ubehagelig kaldt, men de åpnet den fort igjen.
Maten så veldig delikat ut, og den luktet godt. Dessverre var ikke smaken like bra. Det var dessverre litt tamt, og også faktisk litt kald. Jeg spiste Butter Chicken, men retten smakte ikke slik jeg har opplevd det tidligere andre steder. Den smakte veldig av smør, og hadde ingen syrlighet og var ikke spicy overhodet.
Naan-brødet var godt akkurat idet det kom på bordet, men etter fem minutter smakte det som en pizzabunn.
Dette var første gang jeg var på indisk restaurant uten å spise opp maten min. Normalt slurper jeg i meg hver eneste dråpe, men her ble en god del av maten liggende igjen på tallerkenen.