“Butter chicken som jeg ønsker å glemme”
Anmeldelse av Tajmahal Tandoori

Tajmahal Tandoori
Vurdert som nr. 19 av 109 Restauranter i Ålesund
Kjøkken: Indisk
Anmeldt 28. mars 2024

Jeg og to andre bestilte butter chicken som dessverre ikke var spiselig. Merkelig konsistens på kyllingen og sausen hadde en merkverdig smak. Naanbrødet var godt, men butter chickenen måtte kastes.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, ihnehunnes

Anmeldt 3. januar 2024

Kjøpte tre butter chicken til meg, min søster og hennes kjæreste. Ingen var fornøyde, det smakte ikke vondt, men vertfall ikke noe butter chicken.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Olivia H
Anmeldt 4. desember 2023

Vi var litt skeptiske etter å ha lest anmeldelser på internet, men tenkte at Indisk mat alltid er godt, også når den ikke har topp kvalitet. Vi mestillte Chicken Tikka Masala og Chana Massala, begge i madras styrke, slik vi pleier, samt peshawari nan og raita. Desverre var det en stor skuffelse. Maten har lite felles med annen indisk mat vi har spist. Lite varme og fylde i krydderet. Kun sterkt. Vi tenker at dette ikke imponerer stort mer enn en pølse på bensinstasjon. Spar pengene!

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Q8300QMheidig
Anmeldt 20. oktober 2023 via mobile enheter

Koselig sted og hyggelig service, men maten hadde absolutt ingen smak. Bestilte mango chicken og tikka masala chicken - NULL smak. Utrolig skuffende for vi elsker virkelig indisk….. 😅

Dato for besøk: oktober 2023
1  Takk, vichaavichaa
Anmeldt 6. september 2023 via mobile enheter

Jeg er veldig glad i indisk mat, og gledet meg veldig til å spise her - men ble dessverre skuffet.

Først var det litt kaldt i restauranten, fordi inngangsdøra stod åpen. Jeg ba om å få flytte meg litt lengre inn i restauranten, men fikk ikke lov til det. De sa at disse bordene var reservert, men det stod ingen skilt på bordene om dette, og frem til jeg forlot restauranten kom det heller ingen gjester ved de bordene. Jeg var jo alene, og betjeningen var tydelig lite interessert i at jeg skulle oppta et firemannsbord alene. Jeg ble altså henvist til et av de tre tomanns-bordene, som begge stod veldig i den kalde trekken fra døra. Betjeningen lukket døra da jeg nevnte at det var ubehagelig kaldt, men de åpnet den fort igjen.

Maten så veldig delikat ut, og den luktet godt. Dessverre var ikke smaken like bra. Det var dessverre litt tamt, og også faktisk litt kald. Jeg spiste Butter Chicken, men retten smakte ikke slik jeg har opplevd det tidligere andre steder. Den smakte veldig av smør, og hadde ingen syrlighet og var ikke spicy overhodet.

Naan-brødet var godt akkurat idet det kom på bordet, men etter fem minutter smakte det som en pizzabunn.

Dette var første gang jeg var på indisk restaurant uten å spise opp maten min. Normalt slurper jeg i meg hver eneste dråpe, men her ble en god del av maten liggende igjen på tallerkenen.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Erlend S

Reisende som så på Tajmahal Tandoori, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal

Har du vært i Tajmahal Tandoori? Del dine erfaringer!