Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
lennhar
Oslo, Norge
Anmeldelse av Hotel 1904
5,0 av 5 boblerAnmeldt 26. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Hotels.com
  • Strawberry Hotels
    kr 3 100
  • Expedia.com
    kr 3 404
0.3 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 184
  • Scandic Hotels
    kr 2 595
0.1 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 081
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 081
0.4 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Lol.travel
    kr 2 404
  • Hotels.com
0.4 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 395
kr 2 227
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Strawberry Hotels
    kr 2 395
0.7 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Agoda.com
0.4 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • eDreams
  • Lol.travel
  • Vio.com
0.3 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.3 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
10.8 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 587
  • Hotels.com
10.6 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Ålesund
Anmeldelser (106)
Filtrer anmeldelser
106 resultater
Vurdering fra reisende
62
28
6
5
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
62
28
6
5
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 106 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe fint hotel! Super sentralt til alt du måtte ønske i ålesund sentrum.
Virket som helt ny oppusset rom og hotel😍 føltes ut som vi kom inn i en bolig katalog 🤩

Det som trekker ned fra ypperlig virdering fra oss er at parkering ikke er inkulder også var det ikke TV på rommet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, gryskje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Siden vårt forrige besøk har Hotel 1904 blitt enda bedre. Fellesarealet holder spesielt høy kvalitet og du bli møtt av et interessert og serviceinnstilt personell. Eierne er selv til stede og sørger for at du føler deg ekstra velkommen. Frokost og lunsj i Green Garden er super med gode råvarer. Klippfisk eller tunfisk anbefales særlig, men også salatene bør smakes. De nye rommene i fjerde etasje er lekkre.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, HAlife
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

For en drøm av et hotell! Veldig imøtekommende personale og en deilig frokost ! Interiøret er helt etter min smak, med både norsk, svensk og dansk design. Beliggenhet er perfekt, du finner alt du trenger i gå-avstand. Anbefales på det varmeste .

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, astrido990
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Da vi ankom rommet var det gitt ut to skittene håndhåndklær. I tillegg var det ekstremt dårlig utvalg i baren, mulig pga covid-19?
Var også en summelyd på hotelrommet som var litt sjenerende.. ellers var rommene fine og beliggenheten god!

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, 757mathiasm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Dette boutique-hotellet vil så gjerne være ærverdig og legendarisk. Det fungere sånn passe - akkurat lenge nok til du går ut av fellesarealene med fancy lamper og herlige møbler. Med det samme du kommer inn der du skal faktisk bo - er gangene med vegg-til-vegg-tepper i verste 1980-tallsstil, og verre: Det er upraktisk, kaldt og ukoselig.

Derfra og ut, blir det verre. Sunnmøringene driver ikke med varmekabler på badet eller oppvarming av rom, tross ti grader og regn. Har du våte sko, forblir de våte til dagen etter.

Badet er egentlig det verste. Her er det hverken oppvarmet eller ventilert. Dusjer du her, blir veggene fuktige. Lufter du inn i rommet, blir rommet fuktig. Dette kan da ikke være bærekraftig i lengden?

Rommet hadde en liten fisleføner - kanskje en relikvie fra 1980-tallet det også? Forsøker man å bruke den, vil man mest sannsynlig få tørt hår en gang i framtiden. Med våte sko, ikke-oppvarmet rom, vått, kaldt hår, kan man trygt slå fast at det blir Hotel Brosundet neste gang. Billigere er det også.

Så synd. På grensen til patetisk blir det først når den nedduggede plakaten på veggen forkynner en «warm welcome to 1904». Et hotell som ikke har nådd 2020.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
3  Takk, 26UIK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser