Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Randi Larsen
Oslo, Norge
Anmeldelse av Hotel 1904
5,0 av 5 boblerAnmeldt 5. aug. 2020
Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 595
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 241
  • Hotels.com
0.1 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 495
kr 2 320
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.4 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 395
kr 2 228
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.7 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 4 054
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 4 054
0.3 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
kr 2 962
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
10.6 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Strawberry Hotels
    kr 3 100
  • Expedia.com
    kr 3 404
0.3 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Vio.com
  • Priceline
0.4 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Ingen bestillingsgebyrer
  • eDreams
0.4 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • eDreams
  • Lol.travel
  • Vio.com
0.3 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 179
  • Agoda.com
12.9 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Ålesund
Anmeldelser (103)
Filtrer anmeldelser
103 resultater
Vurdering fra reisende
59
28
6
5
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
59
28
6
5
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 103 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020

Vi var familie på 4 (m/ to ungdommer) som var på hotellet 2 netter i juli. Rask og effektiv, og hyggelig, innsjekking. Fikk to dobbeltrom i samme etasje. Men det første som møtte oss var en nydelig resepsjon og fellesarealer nede i første etasje. Nydelig design, og frokost/restaurant området var utrolig flott. For ikke å glemme muligheten av å kjøpe en god kake eller ta en kaffe (eller noe annet godt å drikke) i kaffe-baren/baren de har der også. Hotellet er meget sentralt plassert i Ålesund, og kan virkelig anbefales! Ut fra hva det kostet var dette virkelig 'value for money'. Parkering er mulig 'rett rundt hjørnet' i kjelleren på kjøpesenteret.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Ketil M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Dette er hotellet du skal oppsøke i Ålesund, om så bare for kaffe og kaker på ettermiddagen. Arkitektene som driver dette unike hotellet fortsetter å videreutvikle konseptet med design-interiør blandet med bevaring av gamle detaljer fra hotellets opprinnelse. Vi var heldige og fikk loftsrom. Vola-armaturer på badene, smakfulle detaljer der nytt kvalitetsmateriale møter gamle takstoler og dragere. Første klasses kvalitet på alle materialvalg. En fornøyelse bare å bevege seg rundt de unike små rommene i første etg. For ikke å snakke om frokosten. Lekkert, akkurat passe utvalg og velsmakende. GRATULERER OG LYKKE TIL VIDERE. LØP OG BO PÅ 1904!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, lennhar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe fint hotel! Super sentralt til alt du måtte ønske i ålesund sentrum.
Virket som helt ny oppusset rom og hotel😍 føltes ut som vi kom inn i en bolig katalog 🤩

Det som trekker ned fra ypperlig virdering fra oss er at parkering ikke er inkulder også var det ikke TV på rommet.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, gryskje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Siden vårt forrige besøk har Hotel 1904 blitt enda bedre. Fellesarealet holder spesielt høy kvalitet og du bli møtt av et interessert og serviceinnstilt personell. Eierne er selv til stede og sørger for at du føler deg ekstra velkommen. Frokost og lunsj i Green Garden er super med gode råvarer. Klippfisk eller tunfisk anbefales særlig, men også salatene bør smakes. De nye rommene i fjerde etasje er lekkre.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, HAlife
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

For en drøm av et hotell! Veldig imøtekommende personale og en deilig frokost ! Interiøret er helt etter min smak, med både norsk, svensk og dansk design. Beliggenhet er perfekt, du finner alt du trenger i gå-avstand. Anbefales på det varmeste .

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, astrido990
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser