Hotellet fremstår som hyggelig og trivelig. Innsjekking gikk greit, men...
-såpe i dusjen både dispeneren for shampoo og såpe var begge tomme, noe som vitner om dårlig sjekk ved vask.
-ustabilt og ukevn wifi, en speedsjekk avdekket ned mot 0,3 mbps til 3 mbps noe som er svørt lavt.
-lange frokostkøer grunnet enkeltservering. Etter å ha fått en runde med mat, må man på nytt bakerst i køen. Jeg mistenker at hotellet tjener bra under dekket av at dette er et coronatiltak. Myndighetene har for lenge siden åpnet for buffet, men noen hoteller henger etter. Prisen er fortsatt dyr og en får i praksis mindre mat. Man kan fort mistenke at dette er besparende for hotellet. For gjester er det irriterende.
Hvis en først skal praktisere korona tiltak må de være gjennomførte. Gjester valda rundt forbi oppsatte hindringer, trådte over fastsatte begrensningslinjern tapet med markering på gulvet osv.
Det er viktig å understreke at de som jobbet her gjorde en kjempejobb. Så kritkken rettes mer mot system og ledelse. Vi lytter alle etter råd rundt korona, noen velger å fortsatt holde ved gamle råd, mon tro av økonomiske grunner?