Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Magne N
Anmeldelse av Hotel 1904
4,0 av 5 boblerAnmeldt 16. aug. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 495
kr 2 324
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.4 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 651
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
10.6 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Strawberry Hotels
    kr 3 100
  • Hotels.com
0.3 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Scandic Hotels
    kr 2 595
  • Expedia.com
    kr 2 340
  • Hotels.com
0.1 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Vio.com
0.4 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 229
  • Hotels.com
0.7 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Ingen bestillingsgebyrer
  • eDreams
0.4 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • eDreams
  • Lol.travel
  • Vio.com
0.3 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 316
  • Hotels.com
12.9 km fra Hotel 1904
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Ålesund
Anmeldelser (103)
Filtrer anmeldelser
103 resultater
Vurdering fra reisende
59
28
6
5
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
59
28
6
5
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 103 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Et fantastisk hotell med veldig god beliggenhet. En flott atmosfære, fine rom, hyggelig personale og en super frokost. Kanskje et litt lite bad på vårt rom, men størrelsen på rommet var til gjengjeld mer enn god nok

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, abj1978
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Vi tar av oss hatten for dette fantastiske hotellet. Full score på service, komfort og design! Og helt greit priset. Frokosten er av høy kvalitet med gode covid-19 tiltak, der maten serves til deg. Dette genererte litt køvirksomhet, men ikke av plagsom grad. Selv ikke med lang kø. Etter å ha besøkt flere andre hotell i sommer hvor frokostbuffeten virkelig var en corona-suppe, så gav dette et trygt inntrykk. Hotellet må bare oppleves! Vi skal aldri bo noen andre steder når vi er i Ålesund! Takk for oss. Hilsen meget godt fornøyde nordlendinger 😊

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, AndreasJL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Hotellet fremstår som hyggelig og trivelig. Innsjekking gikk greit, men...

-såpe i dusjen både dispeneren for shampoo og såpe var begge tomme, noe som vitner om dårlig sjekk ved vask.

-ustabilt og ukevn wifi, en speedsjekk avdekket ned mot 0,3 mbps til 3 mbps noe som er svørt lavt.

-lange frokostkøer grunnet enkeltservering. Etter å ha fått en runde med mat, må man på nytt bakerst i køen. Jeg mistenker at hotellet tjener bra under dekket av at dette er et coronatiltak. Myndighetene har for lenge siden åpnet for buffet, men noen hoteller henger etter. Prisen er fortsatt dyr og en får i praksis mindre mat. Man kan fort mistenke at dette er besparende for hotellet. For gjester er det irriterende.
Hvis en først skal praktisere korona tiltak må de være gjennomførte. Gjester valda rundt forbi oppsatte hindringer, trådte over fastsatte begrensningslinjern tapet med markering på gulvet osv.
Det er viktig å understreke at de som jobbet her gjorde en kjempejobb. Så kritkken rettes mer mot system og ledelse. Vi lytter alle etter råd rundt korona, noen velger å fortsatt holde ved gamle råd, mon tro av økonomiske grunner?

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, Joachim K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2020

Veldig hyggelig hotell med rene og delikate rom. Herlig frokost, servert av strålende blide ansatte. Veldig hyggelig opphold som vi gjerne anbefaler andre. Ikke tvil om hvor vi skal bo ved neste Ålesund besøk.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Gnistrende-sommer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2020

Vi var familie på 4 (m/ to ungdommer) som var på hotellet 2 netter i juli. Rask og effektiv, og hyggelig, innsjekking. Fikk to dobbeltrom i samme etasje. Men det første som møtte oss var en nydelig resepsjon og fellesarealer nede i første etasje. Nydelig design, og frokost/restaurant området var utrolig flott. For ikke å glemme muligheten av å kjøpe en god kake eller ta en kaffe (eller noe annet godt å drikke) i kaffe-baren/baren de har der også. Hotellet er meget sentralt plassert i Ålesund, og kan virkelig anbefales! Ut fra hva det kostet var dette virkelig 'value for money'. Parkering er mulig 'rett rundt hjørnet' i kjelleren på kjøpesenteret.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Ketil M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser