Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 191
Hotels.comUSD 191
PricelineUSD 191
eDreamsUSD 191
FindHotelUSD 191
TravelocityUSD 191
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (77)
Filtrer anmeldelser
77 resultater
Vurdering fra reisende
46
21
4
2
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
46
21
4
2
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 77 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2020 via mobile enheter

Her var det ordnede forhold, etter sjokket fra turen til Bergen, ble vi gladelig overrasket over forholdene i Ålesund, med hotellet. Her ble det vist hensyn med avstand. Hotellet hadde i tillegg veldig god frokost, og trygg servering. Og generelt sett er det et flott hotell. Vi kommer gjerne igjen. Rommet var helt ok. Det eneste negative var at klimaanlegget hoppet opp til 24 grader på natten.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, JoriH5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Utmerket hotell sentralt beliggende med hyggelig betjening som også håndterer smittevernreglene forbilledlig. En ekstra applaus for frokostteamet som serverer fra en buffet bak pleksiglass. Men for å få full score mangler et par detaljer: Hvorfor i all verden er det ikke noe sted å henge fra seg yttertøy på rommene? Og tv-systemet er håpløst tungvint og ustabilt. Fjernkontrollene fungerer ikke f eks til å justere lydvolum.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, magnen2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Et fantastisk hotell med veldig god beliggenhet. En flott atmosfære, fine rom, hyggelig personale og en super frokost. Kanskje et litt lite bad på vårt rom, men størrelsen på rommet var til gjengjeld mer enn god nok

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, abj1978
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Vi tar av oss hatten for dette fantastiske hotellet. Full score på service, komfort og design! Og helt greit priset. Frokosten er av høy kvalitet med gode covid-19 tiltak, der maten serves til deg. Dette genererte litt køvirksomhet, men ikke av plagsom grad. Selv ikke med lang kø. Etter å ha besøkt flere andre hotell i sommer hvor frokostbuffeten virkelig var en corona-suppe, så gav dette et trygt inntrykk. Hotellet må bare oppleves! Vi skal aldri bo noen andre steder når vi er i Ålesund! Takk for oss. Hilsen meget godt fornøyde nordlendinger

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, AndreasJL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Hotellet fremstår som hyggelig og trivelig. Innsjekking gikk greit, men...

-såpe i dusjen både dispeneren for shampoo og såpe var begge tomme, noe som vitner om dårlig sjekk ved vask.

-ustabilt og ukevn wifi, en speedsjekk avdekket ned mot 0,3 mbps til 3 mbps noe som er svørt lavt.

-lange frokostkøer grunnet enkeltservering. Etter å ha fått en runde med mat, må man på nytt bakerst i køen. Jeg mistenker at hotellet tjener bra under dekket av at dette er et coronatiltak. Myndighetene har for lenge siden åpnet for buffet, men noen hoteller henger etter. Prisen er fortsatt dyr og en får i praksis mindre mat. Man kan fort mistenke at dette er besparende for hotellet. For gjester er det irriterende.
Hvis en først skal praktisere korona tiltak må de være gjennomførte. Gjester valda rundt forbi oppsatte hindringer, trådte over fastsatte begrensningslinjern tapet med markering på gulvet osv.
Det er viktig å understreke at de som jobbet her gjorde en kjempejobb. Så kritkken rettes mer mot system og ledelse. Vi lytter alle etter råd rundt korona, noen velger å fortsatt holde ved gamle råd, mon tro av økonomiske grunner?

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, Freestyle95
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser