Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
FindHotel
USD 185
Vis tilbud
Hotels.com
Travelocity
HurbUSD 231
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 462)
Filtrer anmeldelser
1 462 resultater
Vurdering fra reisende
854
421
119
50
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
854
421
119
50
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3944 av 1 462 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet er fordelt på 2 bygg og hvis man ikke får rom i samme bygg som resepsjonen må man gå til det andre bygget med å gå ned 1 etg og så gå i lange ganger over til det andre bygget. Det hadde vært enklere om det var mulig å komme inn i det andre bygget fra gateplan. Mottakelsen i resepsjonen var helt ok. Veldig fint i fellesrommene i hotellet. Flere steder man kan sette seg ned og nyte utsikten over Brosundet. Vi fikk et rom som var veldig lite. 2 personer har problemer med å gå forbi hverandre på rommet. Veldig lite gulvplass siden seng og bad tar mye plass. Badet er en veldig liten glass løsning på rommet og gir ingen diskresjon.. Det lille rommet trekker ned totalinntrykket av hotellet. Disse rommene burde evt vært tilbudt til redusert pris. Nå stod ikke pris ift rommet som ble tildelt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Norway1961
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Kjære Norway1961

Tusen takk for din tilbakemelding, dette betyr mye for oss. Vi beklager at det ble langt å gå for dere, men inngangen til restauranten kan dessverre ikke benyttes utenom stengetidene. Dette har vi forsøkt tidligere men gikk dessverre ikke bra. Synd å høre at mottakelsen i resepsjonen var bare ok, vi opplever oss selv som serviceminded, men vi har muligens tatt oss vann over hodet. Godt å høre at dere likte fellesarealene, der har vi samme smak :) Beklager at rommet ikke falt i smak, dette er vi svært lei oss for. Håper resten av oppholdet i Ålesund var fint :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Hotellet svarer ikke på henvendelser på mail, messenger eller hotels.com til tross for purringer før ankomst. Ved spørsmål om dette ved innsjekking blir dette tydeligvis ikke prioritert. Avstandsbegrensninger er ikke skiltet/informert om.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, MetteKBragstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020


Kjære Mette.

Tusen takk for ditt besøk.

De er veldig mange som sende mail/messenge til oss, og vi har dessverre ikke kapasitet til å svare like raskt som vi ønsker. Beklager dette Mette. Når de gjelde kapasiteten restauranten, så må de kontaktes direkte når det er spørsmål om kapastet samme dag.

Vi beklager om du ikke fikk vårt infobrev ved innsjekk, der smttevern og våre tiltak er beskrevet.

Ønsker deg en fortsatt fin sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Fikk rom i underetasjen. Her kan du bokstavelig talt fiske fra sengekanten. Helt utrolig. Stilen er bevart med godt synlige og ekstremt tykke bjelker i bæring. Har også en peis i foajeen som er verdt et besøk i seg selv.
Vennlig og hjelpsom betjening. Veldig godt corona-organisert matservering. Nok av personale som ordner og fikser i lokalene. Veldig bra.
Flott og romslig bad
Minus: Air condition er elendig på varme dager. Små rom.
Hit kommer vi gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Tore T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Kjære Tone T

Tusen takk for din fine tlbakemelding, dette betyr mye for oss. Godt høre at dere hadde et fint opphold hos oss.

Vi har dessverr ingen air condition, men vifter kan lånes og vindue åpnes :) Håper ikke nattesøvnen ble ødelagt.

Dere er hjertelig velkommen tilbake til oss.

Sender en stor klem fra alle sammen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Flott historisk hotell, med perfekt beliggenhet ved Brosundet, sentralt i Ålesund. Spennende arkitektur, hvor mange opprinnelige industrielle elementer er beholdt.
Det som trakk ned for vår del, er at rommet var knøttlite. Badet er så lite at man må gå ut i selve hotelrommet for å gå ut/inn av dusjen, og det ingen hyller å sette fra seg toalettartikler. Rommet har også svært begrenset plass til klær/bagasje.
Kun en stikkontakt i rommet ( utenom en i taket) gjør lading av mobil tungvint.
Mulig vi var uheldig og at vårt rom var veldig lite

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, StenV_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Kjære StenV_12

Tusen takk for din tilbakemelding, dette betyr mye for oss.
Vi beklager at du fikk et lite rom, ikke alle rommene våre er slik, men vi må innrømme at noen er i minste laget.

Om dere ønsker å komme tilbake til oss, så skal vi passe på å få oppgradert dere, som et lite plaster på såret.

Ønsker dere en flott sommer videre og sender en god klem fra alle sammen <3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Et herlig sted å bo. Flotte fasiliteter og trivelige fellesarealer. Veldig profesjonelle og diplomatiske resepsjonister som yter topp service og er løsningsorienterte gjennom hele oppholdet. Vi ble glade for den ekstra oppmerksomheten vi fikk med et stort, fint rom og en hyggelig hilsen til tross for at jeg var noe gretten ved ankomst. Badekar på rommet hjelper alltid på humøret ;-)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, losalex2233
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MeretheA36, Front Office Manager på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020


Kjære losalex2233

Tusen takk for din flotte tilbakemelding, dette betyr mye for oss.
Så utrolig hyggelig å høre at dere ble fornøyde med stort flott rom.

Vi har stor forståelse for gjester som kanskje har reist langt og er slitne ved ankomst, kanskje vi hade kø i resepsjonen også?! Det går helt greit, vi skjønner dette.

Håper vi sees igjen, hjertelig velkommen skal dere være.

Sender en god klem fra alle sammen på Hotel Brosundet!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser