Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
FindHotel
USD 216
USD 194
Vis tilbud
Booking.com
Travelocity
PricelineUSD 216
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 446)
Filtrer anmeldelser
1 446 resultater
Vurdering fra reisende
846
415
117
50
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
846
415
117
50
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3035 av 1 446 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Flott hotell, koselig atmosfære. Super beliggenhet. God frokost og smittevern ivaretatt på en meget tilfredsstillende måte.

Gode senger og meget deilige baderomsprodukter var en hyggelig og positiv overraskelse.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, andershr-hr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020


Kjære Andershr-hr

Tusen hjertelig takk for kjempefin tilbakemelding og beskrivelse av deres opphold her på Hotel Brosundet. Dette varmer våre hjerter og gjør oss så glade.

Håper vi sees igjen ganske snart-hjertelig velkommen.

Sender en stor klem fra alle sammen og ønsker en fortsatt god sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Ingen ventilasjon på rommet. Varmt og ubehagelig å sove i, så lite søvn. I tillegg fyrer de i peisen nede i resepsjonen, noe som gjør at det lukter "røykeovn" ute i gangen i etasjene over. Parkeringspriser stemmer heller ikke på nettsiden til hotellet, der står det kr 150,- per døgn på Brunholmen parkeringshus mens riktig pris er kr 250,- per døgn. Hotellet svarer heller ikke på meldinger på messenger, hotels.com eller mail. Ikke et sted vi reiser tilbake og vil ikke anbefale det for andre.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, 281kjetilb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei 281kgkjetilb

Tusen takk for tilbakemeldingen. Vi ble selvfølgelig lei oss for å lese at du ikke har hatt det fint her hos oss. At det står parkering NOK 150,- på enkelte sider, har vi gitt beskjed om flere ganger, men dessverre så blir ikke dette endret. Beklager dette. Vi skjønner at dette er fortvilende. Vi beklager at dere ikke har fått svar på messenger, hotels.com eller mail Mette.
Vi skjønner at dere ikke ønsker å anbefale oss, men håper selvfølgelig at dette ikke har skremt dere fra å besøke Ålesund flere ganger, det finnes mange flotte hoteller i byen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet er fordelt på 2 bygg og hvis man ikke får rom i samme bygg som resepsjonen må man gå til det andre bygget med å gå ned 1 etg og så gå i lange ganger over til det andre bygget. Det hadde vært enklere om det var mulig å komme inn i det andre bygget fra gateplan. Mottakelsen i resepsjonen var helt ok. Veldig fint i fellesrommene i hotellet. Flere steder man kan sette seg ned og nyte utsikten over Brosundet. Vi fikk et rom som var veldig lite. 2 personer har problemer med å gå forbi hverandre på rommet. Veldig lite gulvplass siden seng og bad tar mye plass. Badet er en veldig liten glass løsning på rommet og gir ingen diskresjon.. Det lille rommet trekker ned totalinntrykket av hotellet. Disse rommene burde evt vært tilbudt til redusert pris. Nå stod ikke pris ift rommet som ble tildelt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Norway1961
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Kjære Norway1961

Tusen takk for din tilbakemelding, dette betyr mye for oss. Vi beklager at det ble langt å gå for dere, men inngangen til restauranten kan dessverre ikke benyttes utenom stengetidene. Dette har vi forsøkt tidligere men gikk dessverre ikke bra. Synd å høre at mottakelsen i resepsjonen var bare ok, vi opplever oss selv som serviceminded, men vi har muligens tatt oss vann over hodet. Godt å høre at dere likte fellesarealene, der har vi samme smak :) Beklager at rommet ikke falt i smak, dette er vi svært lei oss for. Håper resten av oppholdet i Ålesund var fint :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Hotellet svarer ikke på henvendelser på mail, messenger eller hotels.com til tross for purringer før ankomst. Ved spørsmål om dette ved innsjekking blir dette tydeligvis ikke prioritert. Avstandsbegrensninger er ikke skiltet/informert om.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, MetteKBragstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020


Kjære Mette.

Tusen takk for ditt besøk.

De er veldig mange som sende mail/messenge til oss, og vi har dessverre ikke kapasitet til å svare like raskt som vi ønsker. Beklager dette Mette. Når de gjelde kapasiteten restauranten, så må de kontaktes direkte når det er spørsmål om kapastet samme dag.

Vi beklager om du ikke fikk vårt infobrev ved innsjekk, der smttevern og våre tiltak er beskrevet.

Ønsker deg en fortsatt fin sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Fikk rom i underetasjen. Her kan du bokstavelig talt fiske fra sengekanten. Helt utrolig. Stilen er bevart med godt synlige og ekstremt tykke bjelker i bæring. Har også en peis i foajeen som er verdt et besøk i seg selv.
Vennlig og hjelpsom betjening. Veldig godt corona-organisert matservering. Nok av personale som ordner og fikser i lokalene. Veldig bra.
Flott og romslig bad
Minus: Air condition er elendig på varme dager. Små rom.
Hit kommer vi gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Tore T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Kjære Tone T

Tusen takk for din fine tlbakemelding, dette betyr mye for oss. Godt høre at dere hadde et fint opphold hos oss.

Vi har dessverr ingen air condition, men vifter kan lånes og vindue åpnes :) Håper ikke nattesøvnen ble ødelagt.

Dere er hjertelig velkommen tilbake til oss.

Sender en stor klem fra alle sammen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser