Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 215
PricelineUSD 215
Hotels.comUSD 195
FindHotelUSD 196
eDreamsUSD 215
HurbUSD 245
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 446)
Filtrer anmeldelser
1 446 resultater
Vurdering fra reisende
846
415
117
50
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
846
415
117
50
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 1 446 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020

Bodde her med min søster i fire netter. Fikk et stort og luftig rom (familierom) med sofa/sittegruppe. Stort bad med godt vanntrykk (imotsetning til Havnekontoret). Kvalitetsprodukter fra Sprekenhus på badet. Hotellet har flotte fellesarealer. Heller ikke noe å si på beliggenheten. Midt i sentrum, helt nede i elvebredden. Besøkte både restaurant og bar. God mat i restauranten. Kvalitetsdrinker og hyggelig britisk bartender i baren. Renholdet var meget godt. I motsetning til mange andre hotell i Choicesystemet, som bruker covid-19 som unnskyldning for å ikke rydde hver dag, gjør personalet på Brosundet en særdeles god jobb. Rommet ble holdt rent/ryddig hver eneste dag.

Det er bare et par småting som gjør at hotellet ikke når helt opp i mine øyne. Det første er kaoset ved frokosten - helt fullt hotell. Mange servitører, men allikevel foregår det hele ikke uten problemer. Ventetid for å få bord til tross for at man møter på innbooket tid. Man får også samme mengde mat om man er en eller to personer. Til to personer blir det litt lite. Det satt langt inne hos servitøren når jeg på dag to ba om å få to tallerkener med frokost med det samme.

Det er heller ikke mulig å sette restaurant- og barregninger på rommet. Disse tilhører hotellet, men de bruker visstnok ikke samme faktureringsystem...! Baren er kun åpen to dager i uken (lør-søn) og restauranten er kun åpen tirsdag til lørdag. På mandag og søndag er det ikke mulig å få en matbit på hotellet.

Resepsjonen nektet å ta imot Choice gavekort. De hevdet disse ikke kunne brukes på Brosundet. Måtte insistere ganske hardt for å få til de å innse at de tok feil. Men nå har de kanskje lært?

Kommer nok til å returnere hit neste gang turen går til Ålesund. Gikk mye rundt i byen, og forbi de andre hotellene...Det er nærliggende å tro at Brosundet er det beste hotellet i byen :)

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, skrosvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære Skrosvik

Tusen takk for kjempefin tilbakemelding, dette varmer våre hjerter. Godt å høre at det meste var bra, men samtidig er jo det litt trist å høre at det var småting som trakk ned oppholdet. Beklager dette. Alt har heldigvis sin sjarm og eleganse, og vi heller litt mot at ikke alt må være perfekt. Godt at alt ordnet seg til slutt. Det er mange fine hoteller i Ålesund men vi takker veldig for at du mener at vårt er det fineste :) Tusen takk for besøket, håper vi sees igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet i historisk bygning. Vi hadde et stort rom med sittegruppe og skyvedør ut mot Brosundet - veldig fint.
Dessverre mangler det mye på servicenivået. De tar seg godt betalt, og da er det skuffende å bli møtt av en liten, overarbeidet resepsjon/bar. Check-in fungerer dårlig.
Vi hadde booket rom m ekstraseng. Denne måtte vi etterlyse selv. Håndklær til datteren vår fikk vi aldri.
Frokosten er kun grei. Vi ble aldri positivt overrasket.
Dette hotellet kunne vært så bra, men det glipper på detaljer og service.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Fresno_10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære Fresno_10

Tusen takk for din fine beskrivelse av hotellet og rommet deres, dette var godt å høre. Ikke så hyggelig å høre at servicenivået ikke gav helt top score-dette beklager vi veldig. Det har nok vært hektiske tider for oss siste tiden, og vi beklager at dette har gått ut over dere. Ekstrasenger er det mange av i omløp, beklager at dere måtte etterlyse denne. Vi er dessverre nødt til å ha frokosten på denne måten, altså frokosttallerkener med litt varmmat servert ved bordet, fordi vi ikke klarer å opprettholde den anbefalte avstanden ved en eventuell buffet. Hotellet er nok veldig bra Fresno_10, men dere var nok veldig uheldige og fikk ikke oppleve dette. Vi er svært lei oss for dette og håper å se dere igjen! Hjertelig velkommen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Brosundet er et unikt hotell det er altfor få av i dette landet. Interiørmessig....helt perfekt etter min smak. Nydelig stemning med peis i resepsjonen. Rustikt og elegant på samme tid. Vennlig personale....litt bråk fra byens fulle ungdommer på natten, trekker litt ned....men det perfekte hotell...

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ivarjohan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020


Tusen takk kjære Ivarjohan, dette var meget hyggelig lesing.
Blir både stolt og rørt, og håper på at du tar turen tilbake til Hotel Brosundet-da skal du få en god klem.

Ønsker deg en riktig fin sommer videre, stay safe!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde et nydelig opphold her. Fikk oppgradert rommet til junior suite da de ikke hadde rom for tre med sjøutsikt. Rent og pen suite som vi gjerne skulle hatt lengre enn den ene natten. Flott og bra frokost også.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, RoyG1091
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020


Kjære RoyG1091

Tusen takk for kjempefin tilbakemelding, dette gjør oss veldig veldig glade.

Så godt å høre at dere ble oppgradert, det hadde dere sikkert fortjent :)

Dere får komme tilbake på besøk en annen gang, kanskje dere får nyte et lengre opphold da?!

Sender dere en klem fra alle sammen og ønsker dere en fortsatt god sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Flott hotell, koselig atmosfære. Super beliggenhet. God frokost og smittevern ivaretatt på en meget tilfredsstillende måte.

Gode senger og meget deilige baderomsprodukter var en hyggelig og positiv overraskelse.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, andershr-hr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020


Kjære Andershr-hr

Tusen hjertelig takk for kjempefin tilbakemelding og beskrivelse av deres opphold her på Hotel Brosundet. Dette varmer våre hjerter og gjør oss så glade.

Håper vi sees igjen ganske snart-hjertelig velkommen.

Sender en stor klem fra alle sammen og ønsker en fortsatt god sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser