Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 203
Hotels.comUSD 191
eDreamsUSD 203
TravelocityUSD 191
PricelineUSD 213
Orbitz.comUSD 191
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 463)
Filtrer anmeldelser
1 463 resultater
Vurdering fra reisende
855
421
119
50
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
855
421
119
50
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3237 av 1 463 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2020

Jeg og kjæresten booket weekend til Brosundet tidlig fordi vi hadde hørt så mye bra om hotellet. Selve hotellet var kjempekoselig, og rommet var fint og romslig. Når vi sjekket inn hadde de sett at jeg hadde skrevet på forhånd at jeg ønsket vegansk frokost, og de i resepsjonen sa dette ikke var noe problem. Dessverre så ble skuffelsen stor da jeg fikk et fat med salatblader, agurk og tomat til frokost. Håper at neste gang dere får etterspørsel om vegansk mat kan dere gjøre litt research og for eksempel servere tomatbønner, avokado, vegansk yoghurt med granola, og tilby kaffe med alternativ melk. Om dette blir gjort noe med kommer vi gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 181katrinei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Kjære 181katrinei

Tusen takk for din tilbakemelding, dette betyr mye for oss. Så hyggelig at dere synes at hotellet og rommet var fint, det setter vi stor pris på.
Vi er svært lei oss for at det ikke ble en slik frokost du ønsket deg, her har det nok gått litt fort i svingene, dette beklager vi veldig.
Dere er hjertelig velkommen tilbake til oss, og håper å se dere igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Også vi la ferien til vårt eget land i år og reiste på en rundtur i Møre og Romsdal. Ålesund var ett av reisemålene. Vi valgte Hotel Brosundet ut i fra den ypperlige beliggenheten, en ikke avskrekkende pris, og ikke minst det faktum at hunder også var hjertelig velkomne på hotellet.

Hotellet befinner seg i to gamle bygårder. Derfor gikk veien fra resepsjonen til vårt rom i tredje etasje først ned en trapp, under gateplan til nabogården og så tre trapper eller heis opp igjen. Det hele er så smakfullt gjort at det alltid fremsto som ett hotell. Hele hotellet er også svært smakfullt innredet. Fellesarealet i resepsjonsområdet, med den enorme peisen, fremstår lun og trivelig, på tross av at det er flere etasjer opp til taket.

I en bygård er heller ikke rommene helt like. Vårt rom var ikke stort, men trivelig. Gulvet var så sjarmerende skjevt at alle møbler hadde bein med ulik lengde. Det var nesten så vi merket motbakken fra badet og til utgangsdøren.

Været var ikke så mye å skryte av. Etter noen timer i regn og blåst var det derfor deilig å synke ned i stolene foran den gedigne peisen og slappe av. Hunden vår var, som tidligere nevnt, velkommen også her, og ble etterhvert midtpunktet for mange barn.

Frokosten var Corona-tilpasset. Vi bestemte på forhånd når vi ville spise og fikk servert ved bordene. Maten var helt ypperlig.

Vi kommer helt klart til å velge dette hotellet når vi en gang senere besøker byen.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, TravelingFromNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Kjære TravelingFromNorway

Tusen hjertelig takk for din kjempefine tilbakemelding, dette varmer våre hjerter. Så kjekt å høre at både dere og hunden hadde det fint hos oss <3 Her er både to og firbente hjertelig velkommen :) Håper vi sees igjen, vi krysser fingrene for dette.

Sender dere en klem fra hele gjengen på Hotel Brosundet!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Bodde her med min søster i fire netter. Fikk et stort og luftig rom (familierom) med sofa/sittegruppe. Stort bad med godt vanntrykk (imotsetning til Havnekontoret). Kvalitetsprodukter fra Sprekenhus på badet. Hotellet har flotte fellesarealer. Heller ikke noe å si på beliggenheten. Midt i sentrum, helt nede i elvebredden. Besøkte både restaurant og bar. God mat i restauranten. Kvalitetsdrinker og hyggelig britisk bartender i baren. Renholdet var meget godt. I motsetning til mange andre hotell i Choicesystemet, som bruker covid-19 som unnskyldning for å ikke rydde hver dag, gjør personalet på Brosundet en særdeles god jobb. Rommet ble holdt rent/ryddig hver eneste dag.

Det er bare et par småting som gjør at hotellet ikke når helt opp i mine øyne. Det første er kaoset ved frokosten - helt fullt hotell. Mange servitører, men allikevel foregår det hele ikke uten problemer. Ventetid for å få bord til tross for at man møter på innbooket tid. Man får også samme mengde mat om man er en eller to personer. Til to personer blir det litt lite. Det satt langt inne hos servitøren når jeg på dag to ba om å få to tallerkener med frokost med det samme.

Det er heller ikke mulig å sette restaurant- og barregninger på rommet. Disse tilhører hotellet, men de bruker visstnok ikke samme faktureringsystem...! Baren er kun åpen to dager i uken (lør-søn) og restauranten er kun åpen tirsdag til lørdag. På mandag og søndag er det ikke mulig å få en matbit på hotellet.

Resepsjonen nektet å ta imot Choice gavekort. De hevdet disse ikke kunne brukes på Brosundet. Måtte insistere ganske hardt for å få til de å innse at de tok feil. Men nå har de kanskje lært?

Kommer nok til å returnere hit neste gang turen går til Ålesund. Gikk mye rundt i byen, og forbi de andre hotellene...Det er nærliggende å tro at Brosundet er det beste hotellet i byen :)

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, skrosvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære Skrosvik

Tusen takk for kjempefin tilbakemelding, dette varmer våre hjerter. Godt å høre at det meste var bra, men samtidig er jo det litt trist å høre at det var småting som trakk ned oppholdet. Beklager dette. Alt har heldigvis sin sjarm og eleganse, og vi heller litt mot at ikke alt må være perfekt. Godt at alt ordnet seg til slutt. Det er mange fine hoteller i Ålesund men vi takker veldig for at du mener at vårt er det fineste :) Tusen takk for besøket, håper vi sees igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet i historisk bygning. Vi hadde et stort rom med sittegruppe og skyvedør ut mot Brosundet - veldig fint.
Dessverre mangler det mye på servicenivået. De tar seg godt betalt, og da er det skuffende å bli møtt av en liten, overarbeidet resepsjon/bar. Check-in fungerer dårlig.
Vi hadde booket rom m ekstraseng. Denne måtte vi etterlyse selv. Håndklær til datteren vår fikk vi aldri.
Frokosten er kun grei. Vi ble aldri positivt overrasket.
Dette hotellet kunne vært så bra, men det glipper på detaljer og service.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Fresno_10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære Fresno_10

Tusen takk for din fine beskrivelse av hotellet og rommet deres, dette var godt å høre. Ikke så hyggelig å høre at servicenivået ikke gav helt top score-dette beklager vi veldig. Det har nok vært hektiske tider for oss siste tiden, og vi beklager at dette har gått ut over dere. Ekstrasenger er det mange av i omløp, beklager at dere måtte etterlyse denne. Vi er dessverre nødt til å ha frokosten på denne måten, altså frokosttallerkener med litt varmmat servert ved bordet, fordi vi ikke klarer å opprettholde den anbefalte avstanden ved en eventuell buffet. Hotellet er nok veldig bra Fresno_10, men dere var nok veldig uheldige og fikk ikke oppleve dette. Vi er svært lei oss for dette og håper å se dere igjen! Hjertelig velkommen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Brosundet er et unikt hotell det er altfor få av i dette landet. Interiørmessig....helt perfekt etter min smak. Nydelig stemning med peis i resepsjonen. Rustikt og elegant på samme tid. Vennlig personale....litt bråk fra byens fulle ungdommer på natten, trekker litt ned....men det perfekte hotell...

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ivarjohan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020


Tusen takk kjære Ivarjohan, dette var meget hyggelig lesing.
Blir både stolt og rørt, og håper på at du tar turen tilbake til Hotel Brosundet-da skal du få en god klem.

Ønsker deg en riktig fin sommer videre, stay safe!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser