Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
FindHotel
USD 193
Vis tilbud
Travelocity
Booking.comUSD 204
HurbUSD 241
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 463)
Filtrer anmeldelser
1 463 resultater
Vurdering fra reisende
855
421
119
50
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
855
421
119
50
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2530 av 1 463 anmeldelser
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde en natt på Brosundet. Rommet var veldig romslig og fint. Betjeningen var veldig hyggelig og serviceminded. Skulle gjerne hatt bedre aircondition da det var litt dårlig luft og varmt på rommet. Samt hadde vært fint å kunne tatt en matbit på hotellet på kvelden. Ellers veldig fint sted. Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Undheims
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2020


Kjære Undheims

Tusen takk for kjempefin tilbakemelding, dette setter vi stor pris på.

Beklager varmen på rommet, det har vært noen varme dager i Ålesund, noe som er litt uvanlig for oss :) Vi har restaurant på hotellet, NO5, muligens var det fullt når dere var der?

Dere er hjertelig velkommen tilbake til oss, ønsker dere en riktig god helg!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Selv om jeg forventet at Brosundet var et godt hotell ble jeg positivt overrasket. Beliggenheten er den beste i Ålesund, i et tidligere pakkhus i Jugend-stil som er restaurert etter alle kunstens regler. Flott åpent resepsjonsområde med lounge med enorm peis, bar og spisesal. Innredning med utsøkt design, flotte materialer og svært god utførelse. Hyggelig personale. Fine rom og fantastisk seng. Bra frokost, Covid-19 tatt i betraktning. Alt i alt hadde vi et fantastisk opphold i to netter i månedsskiftet juli/august. Et av de beste hotellene jeg har bodd på!

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, Odd Henning D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2020

Kjære Odd Henning D

WOW for en fantastisk tilbakemelding, dere er bare helt fantastiske!!! Tusen hjertelig takk!!! Håper å få se dere igjen, hjertelig velkommen skal dere være! Sender en stor klem fra hele gjengen på hotellet! <3

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Sentral beliggende hotell som fremsto veldig nytt og fint innvendig. Særpreget stil. Fikk familierom med god plass til 4. Håndskrevet kort og godteri på rommet gir også plusspoeng.Gode senger, og stort bad. Frokosten ble servert ved bordene, og det var rikelig og god mat. Kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 188trudet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Kjære 188trudet

Tuuuusen hjertelig takk for din søte tilbakemelding, vi ble så glade for å høre at dere hadde det fint her hos oss! Gøy at dere satte pris på den lille hilsenen fra oss. Angående frokosten så setter vi stor pris på å høre at dette ble godt likt. Hjertelig velkommen tilbake til oss, sender en stor klem fra alle sammen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

2 flotte netter på dette vakre hotellet i Brosundet i Ålesund. Oppgraderte til rom med sjøutsikt og det anbefales. Komfortable rom med gode senger og bad. Hyggelig service både i resepsjonen og i restauranten. Herlig frokost med personlig service. Peisen i resepsjonen er super koselig og innbyr til avslapning. Kort vei til det meste i byen.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 283ole1984
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020


Kjære 283ole1984

Tusen hjertelig takk for din vakre tilbakemelding, smelter våre hjerter dette. Fantastisk med slike gjester som dere, hjertelig velkommen tilbake.
Sender dere en stooooor klem fra alle sammen, fortsatt god sommer :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

Hotellet har fantastisk beliggenhet og rommene holder høy standard. Det kan være støy på nattestid når man har rom mot gaten. Frokosten var god. Det er dessverre ingen parkering og hotellet har ingen avtaler med parkeringshus. Totalt sett var oppholdet en fin opplevelse.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, 34alexanderw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Merethe Aarseth, Guest Services / Front Office på Hotel Brosundet, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020


Kjære Alexander W

Tusen takk for din tilbakemelding, godt å høre at dere likte dere i suiten vår. Dessverre så kan det komme litt støy fra feststemte mennesker fra båter/gaten i helgene, men håper ikke hele nattesøvnen ble ødelagt. Vi har dessverre ikke lykkes i å få noen avtale med Ålesund Parkering, men vi gir ikke opp håpet. Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser