Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt grei pluss”
Anmeldelse av Hk Restaurant

Hk Restaurant
Vurdert som nr. 33 av 97 Restauranter i Ålesund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2020

Etter en ørkenvandring blant mange fulle restauranter i sentrum havnet vi litt tilfeldig på dette stedet. Trivelig og romslig lokale og hyggelig personale. Meny og mat var ganske standard i kinamatsegmentet dvs (med noen unntak) wokgrønnsaker, saus, diverse varianter av kjøtt/sjømat og sjølsagt ris. Med andre ord ikke særlig spennende. Pluss for at det ble servert rykende varmt og i rause porsjoner.

En vil tro at stedet kan ha potensiale for mye er på plass som bra lokaler og god service. Samtidig ville en nok stå seg på å stramme opp menyen litt og løfte seg litt ut i fra mengden av kinarestauranter.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, RunarF7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 10 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2020

Vi fikk god mat i store porsjoner til middag. Betjeningen er hyggelig, alle norsktalende. Fin innredning, stort lokale. Kunne sitte i bakgården, men det var for kaldt nå i juli.
Maten er for tiden mest kinesisk. Det kommer vietnamesisk mat etter sommeren, fikk vi vite.
Anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Voyagian
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Flotte lokalet midt i sentrum. God service. Maten smaker godt men de bør ikke servere hermetikk sjampinjong.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, MyD140713
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hk Restaurant, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Hk Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din