Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat, hyggelig sted med god atmosfære”
Anmeldelse av Hk Restaurant

Hk Restaurant
Vurdert som nr. 34 av 89 Restauranter i Ålesund
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. september 2021

Dette besøket på HK ga mersmak! Utsøkt mat, rikelige porsjoner og hyggelig betjening. En højdare! Anbefales.

Dato for besøk: september 2021
Takk, svmuller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (14)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 14 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Vi ankom onsdag i fellesferien og bar heldige og fikk bord uten å ha bestilt. Stedet har en rikholdig og variert meny. Oppmerksom og hyggelige ansatte. Kjempegod mat som kom ganske raskt. Fint og rent, hyggelig bakgård for dem som vil ha lift eller røyk. Anbefales!

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, 897kristins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Dette var herlig! Hyggelig betjent og utrolig god mat. Lokalene var utrolig hyggelige og koselige og dette føltes som en ekte kinesisk restaurant. Alle var veldig effektive og maten kom raskt, men det var alikevel fantastisk mat. Jeg anbefaler på det høyeste dette stedet

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Passport46453457533
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Supergod mat til bra pris. Spesialrettene er kjempegode-utsøkt. Veldig hyggelig betjening og utmerket service. Anbefales

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Nomad68490108090
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Veldig koselig plass som jeg opplever som en familiebedrift. Vi kom i går og ville bare ha et par øl. Det var helt greit. Vi gikk tilbake i dag da alt annet var fullbooket. Det var ingen nedtur. Jeg må ha glutenfri mat og dette var første asiatiske restaurant hvor jeg fikk dette i menyen. Det ble en kjempe opplevelse med god mat og god drikke. Denne restauranten kan jeg anbefale.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 809stena
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Hk Restaurant, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Hk Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.