Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Autentisk italiensk opplevelse”
Anmeldelse av Cinque Minuti

Cinque Minuti
Vurdert som nr. 16 av 96 Restauranter i Ålesund
Prisklasse: USD 45 - USD 350
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Kanskje byens beste pizza i stort utvalg, sim betales per vekt. Stort utvalg italienske kaker og biscotti. Alt til rimelige priser. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, Andreas B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2125 av 36 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Fantastiske italienske kaker servert av utrolig hyggelige folk. Veldig italiensk og et sånt sted man burde hatt flere av; når man ikke kan reise til Italia, viser Ålesund seg som et glimrende alternativ!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, monar91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020

Dette var som å gå inn i en café i Italia. Her står diskene klare med bakervarer, kaker og ferdiglagede pizzaer i store stykker. Vi smakte bare pizzaen denne gangen. Man velger selv hvor mye man vil ha av hver type pizza, så betaler man ut i fra hvor mye det veier. Genialt.

Pizzaen var veldig god, med nydelig tomatsaus og mozzarella og jeg gleder meg til å smake mer av det de har der. Så vidt jeg forstår er det italienere som driver caféen og det virker som de har importert italienske råvarer. Fikk smakt på kaffe'en også som kom fra en skikkelig kaffemaskin. Nydelig.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, ToreJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2021
Google-oversetting

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cinque Minuti, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Cinque Minuti? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din