Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bravissimo!”
Anmeldelse av Cinque Minuti

Cinque Minuti
Vurdert som nr. 16 av 96 Restauranter i Ålesund
Prisklasse: USD 45 - USD 350
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. august 2020

Plutseleg sat eg i ei bakgate i Monti, Roma. Men utanfor glaset var Jugendbyen. Så innmari bra konsept og mat! Ny favoritt!

Pizza klipt med saks og målt på vekta. Akkurat slik skal det gjerast. Potetpizzaen med pancetta, ein favoritt!

Søte fristelser i alle variantar.
Hottaste lunsjspot i byen akkurat no.

Dato for besøk: august 2020
4  Takk, Audhild Gregori... R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1822 av 36 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2020 via mobile enheter

Svært god mat og hyggelig betjening. Nærmeste du kommer ekte italiensk mat i ÅlesundKommer definitivt flere ganger

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 411mathiash
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Veldig god italiensk pizza, og mat på 5 minutter. Pluss at de serverer øl. Vi var veldig fornøyd med besøket.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, camillakataja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Kanskje byens beste pizza i stort utvalg, sim betales per vekt. Stort utvalg italienske kaker og biscotti. Alt til rimelige priser. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, Andreas B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Fantastiske italienske kaker servert av utrolig hyggelige folk. Veldig italiensk og et sånt sted man burde hatt flere av; når man ikke kan reise til Italia, viser Ålesund seg som et glimrende alternativ!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, monar91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cinque Minuti, så også på

Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 
Ålesund, Møre og Romsdal
Ålesund, Møre og Romsdal
 

Har du vært i Cinque Minuti? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din